Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Publika tražila povrat novca za show Charlieja Sheena
Problematični glumac započeo je dvadesetodnevnu turneju po američkim gradovima, gdje predstavlja - sebe

Video: Publika tražila povrat novca za show Charlieja Sheena

1
    0 0

beno @ 4.4.2011. 0:10

Samo se nadam da ce cijela ova prica zavrsit objavom da je samo Casey Affleck snimao novi mockumentary :\

Kako god, Sheen je caaaar!!

0 0

lordadamko @ 4.4.2011. 0:24

pa nije on glup, glupi su 5k ljudi koji su platili ulaznice...

samo zeli unovcanit trenutacnu prasinu oko njega...daleko je to od ludosti...

0 0

aya @ 4.4.2011. 2:38

samo zeli unovcanit trenutacnu prasinu oko njega...daleko je to od ludosti...

LordAdamko

Pa za Dva i pol muškarca je dobivao 2 mil. dolara po epizodi, ovo je kuruza prema tome.....a da je baš u stanju toliko spiskat' da mu je ovo neophodno potrebno, čisto sumnjam.

Izgubio kompas dečko totalno.

Bolje nek' se ode liječit, dok mu mozak još nije totalno spržen (ako već nije).

0 0

lordadamko @ 4.4.2011. 2:46

cek jel ti to meni stvarno probas prodat spiku da neko moze imat dosta novca? :D

slazem se ja da je puko ovako, da nije nebi se drogiro itd itd, samo kazem da su daleko vece budale oni koji sad traze povrat novca od ulaznica nego on koji se njima smije u facu...a zasto...pa jer moze...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala