Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Televizijski chick fight: RTL i HTV zaratili oko rukometa
Osim što nemaju slike, HTV-ovci nemaju ni akreditacije za svoje novinarske veličine Sušeca i Velu

Televizijski chick fight: RTL i HTV zaratili oko rukometa

1
    0 0

gor @ 15.1.2009. 10:49

A gdje ste bili kad je trebalo dobiti prava. Zašto vam uopće plaćamo pretplatu. Razbacujete se novcima gdje stignete, a na nečemu gdje se može zaraditi niti se ne potrudite dobiti prava. Ili možda komercijalna televizija kao RTL to radi iz gušta. Malo sutra. Što ste mislili da će vam sada dati sve besplatno. Naravno da treba platiti. Oni su platili kad je bilo vrijeme i sad će na tome zaraditi, a vi ćete sad platiti našim novcem i to će biti čisti trošak. Super.

0 0

buzdovan @ 15.1.2009. 12:42

Hrvatska radio televizija tim je putem poslala priopćenje za javnost, u kojem, među ostalim, stoji: "Potpuno smo svjesni da su ekskluzivna prava za izravne prijenose svih utakmica prvenstva za teritorij Hrvatske u vlasništvu RTL-a, ne ulazeći u načine na koje su ta prava stečena. Međutim, unatoč našim upozorenjima o zajedničkom interesu u promicanju projekta i viziji o potrebi suradnje u informiranju javnosti o događaju od povijesnog sportskog značenja za Hrvatsku, teško objašnjiva i neposlovna stajališta RTL televizije pokazala su se kao nepremostiva prepreka u ostvarenju HTV-ove uloge javne televizije".

Ma, dajte prestanite srati (s oproštenjem na izrazu, ali jedini kratko i jednoznačno opisuje ponašanje HTV-a)!

"Ne ulazeći u načine, bla, bla, ser, kenj..."!? Kako vas nije sram sve skupa na čelu s Brunom fizurom Kovačevićem koji je jedino sposoban urlikati, plakati, prditi od muke i padati u nesvijest prenoseći nastupe naših skijaša? Potpuno ste neprofesionalni, jadni i patetični. Nemate više monopol, a snalazite se na tržištu poput retardiranog slona u omanjoj staklarni!

Sada trabunjate o nekakvom "zajedničkom interesu", a ne kažete kako ste to vi do sada i na koje načine stjecali prava za prijenose određenih sportskih događaja!

A "javna ste televizija" jedino po haraču koji javno ubirete...

0 0

gorlock @ 15.1.2009. 17:42

A gdje ste bili kad je trebalo dobiti prava. Zašto vam uopće plaćamo pretplatu. Razbacujete se novcima gdje stignete, a na nečemu gdje se može zaraditi niti se ne potrudite dobiti prava. Ili možda komercijalna televizija kao RTL to radi iz gušta. Malo sutra. Što ste mislili da će vam sada dati sve besplatno. Naravno da treba platiti. Oni su platili kad je bilo vrijeme i sad će na tome zaraditi, a vi ćete sad platiti našim novcem i to će biti čisti trošak. Super.

gor

Pozdrav Gor, dugo te nije bilo, nadam se da je sve ok i da si se sigurno vratio.

Što se tiče tvog komentara citirat ću te: " a vi ćete sad platiti našim novcem i to će biti čisti trošak " pa dati svoj komentar:

Ne izazivaj vraga povisit će nam pretplatu.  Cool

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala