Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Kunis: Odustala sam od obrazovanja radi glume
Mlada glumica podrijetlom iz Ukrajine, morala je donijeti pametne odluke u životu, a ne se samo zabavljati

Kunis: Odustala sam od obrazovanja radi glume

1
    0 0

buzdovan @ 13.2.2011. 7:55

Nisam već jako dugo pročitao gluplje izjave od ovih koje je ispljunula Mila Kunis!?

Stvarno je Amerika raj za debile...   Innocent

0 0

mala_vila @ 13.2.2011. 11:21

Nisam već jako dugo pročitao gluplje izjave od ovih koje je ispljunula Mila Kunis!?

Stvarno je Amerika raj za debile...   Innocent

buzdovan

Wtf?!  Surprised

Ajajaj... baš da je raj za debile!

Meni je ta glumica bila super dok nije sad rekla ovo (čime je dokazala da je pomalo glupa)...

Jooj, pa kako netko može samo tako odustat od obrazovanja, a što je najbolja stvar - ima sve mogućnosti.... I ja želim biti glumica, ali to mi nije povod da odustanem sad od faksa, pobogu! Ko zna što će bit s tom mojom "karijerom" - bolje da imam faks i diplomu pa da mogu radit nešto "pametno" ako mi već ne uspije u tim vodama. Laughing  Wink 

0 0

aya @ 13.2.2011. 19:35

Koja tuka...nek' se samo ona drži "glume", ionak' za uloge koje ona glumi prevelika pamet nije niti potrebna.

Btw. Natalie Portman je uz "malo" bolju glumu i Harvard uspjela završiti, ali...nije sve za svakoga....

0 0

zubak @ 13.2.2011. 21:12

Ajmo,bez ljubomore.

0 0

auran @ 14.2.2011. 19:32
    Hahaha! Pravi su se našli kritizirati! Baš vjerujem da svi vi imate diplome... Dovoljno je vidjeti kako pišete pa da svakom bude jasno! Ipak je lakše pljuvati po drugima negoli pogledati samoga sebe! Jadno!  
    0 0

crnisokol @ 14.2.2011. 20:20

prvi put da se složim s Auranom :D

a i otkad je diploma mjerilo inteligencije??? 

0 0

buzdovan @ 14.2.2011. 20:56

U pravilu su ovakve reakcije očekivane!

Kad se priča o alkoholu bune se cugeri, kad se priča o pismenosti bune se nepismeni, kad se priča o seksu bune se impotentni, kad se priča o školama i diplomama bune se neškolovani...

Pretpostavljam da niste ni pročitali tekst već samo par komentara koji ismijavaju ovu glupaču.

Ovo je jedan od najglupljih intervjua ikad objavljenih!

Mila Kunis "morala je donijeti pametne odluke u životu, a ne se samo zabavljati" pa je zato odustala od obrazovanja!?

Predavanja na koja nije stizala zbog prometa u Los Angelesu, a počinjala su u šest ujutro!?

Zavist je najopasnija ljudska karakterna osobina! A @Auran očito nije samo glup, on je i opako zavidan...

0 0

zubak @ 14.2.2011. 21:44

Paziti na pravopis,glupost.

Nisam lud,jos time da se zamaram,a za sve ostalo ...........Laughingtu je BADEL KONJAK

Diploma nije mjerilo inteligencije a ni pravopis.

0 0

buzdovan @ 14.2.2011. 22:48

Paziti na pravopis,glupost.

Nisam lud,jos time da se zamaram,a za sve ostalo ...........Laughingtu je BADEL KONJAK

Diploma nije mjerilo inteligencije a ni pravopis.

zubak

S prvom rečenicom se ne slažem, sa zadnjom se apsolutno slažem!

Diploma nije mjerilo inteligencije, ali je mjerilo nečijeg uloženog truda i stečenog znanja.

A pravopis je dio opće kulture. Što se mene tiče možete glasno prditi i podrigivati, pisati poput babuna ili pavijana, kopati nos malim prstom pa si ga zatim zabijati u guzicu. Ili obrnuto... 

Svatko bira svoj način života i izričaja.

A moje je pravo ismijavati glupačice poput Mile Kunis!   Laughing

0 0

aya @ 14.2.2011. 23:50

@ aurane ....nemoj se sekirat, znaš kako se kaže ...repetitio est pas mater studiorum...ako do 25-te nisi uspio diplomirat', možda da odustaneš..????

@ sokole ptiću ....slažem se tobom, diploma nije mjerilo inteligencije, to na žalost možemo vidjeti na svakom koraku...no zato su neki od nas u Mensi, a neki od vas nisu....kaj ćeš, life sucks....

0 0

gorlock @ 14.2.2011. 23:56
    Hahaha! Pravi su se našli kritizirati! Baš vjerujem da svi vi imate diplome... Dovoljno je vidjeti kako pišete pa da svakom bude jasno! Ipak je lakše pljuvati po drugima negoli pogledati samoga sebe! Jadno!  
    Auran

Obično se ne upuštam u ovakove rasprave, jer neargumentirano pljuvati je jadno isto kao i optuživati neargumentirano, što ti činiš.

Ti ako i imaš diplomu, nemoj nikome to reći sigurno je nisi zaslužio, postoje i drugi načini da dođeš do nje za koje vjerujem jako dobro znaš. 

Drugo, ako već nekoga prozivaš onda ih imenuj ili citiraj tekst određenog korisnika kao što ja činim sa tvojim. 

Ljudi su skloni tračanju i javnom osuđivanju poznatih osoba koji su novinari već unaprijed osudili. 

Za razliku od javnih osoba o kojima je manje više sve poznato, ti pljuješ po drugima a nemaš pojma ništa o njima. 

Razumijem ako si imao loš dan, pa si htjeo ispasti pametan.

@crni sokole, a ti se osokolio uz Aurana, drugi put razmisli prije nego nešto napišeš.

0 0

crnisokol @ 15.2.2011. 9:46

@buzdovan

imaš pravo, nisam pročitao članak, već su me zasmetali komentari pljuvanja po nečijoj odluci da ne ide studirat..većinom bi se složio da je to glupa odluka, ali cura je uspjela s glumom i njezin odabir glume umjesto obrazovanja joj se isplatio..pa nismo ni svi za visoke škole :D

''Diploma nije mjerilo inteligencije, ali je mjerilo nečijeg uloženog truda i stečenog znanja.''

stečenog znanja ne mora biti..možeš se ti provlačit na faksu s nekakvim dvojkama i naučiti skoro pa ništa, a da i ne govorimo o neujednačenosti kriterija ocjenjivanja itd....ali da treba uložiti određenu energiju, vrijeme i volju se slažem 

0 0

mala_vila @ 15.2.2011. 16:27

@buzdovan

imaš pravo, nisam pročitao članak, već su me zasmetali komentari pljuvanja po nečijoj odluci da ne ide studirat..većinom bi se složio da je to glupa odluka, ali cura je uspjela s glumom i njezin odabir glume umjesto obrazovanja joj se isplatio..pa nismo ni svi za visoke škole :

''Diploma nije mjerilo inteligencije, ali je mjerilo nečijeg uloženog truda i stečenog znanja.''

stečenog znanja ne mora biti..možeš se ti provlačit na faksu s nekakvim dvojkama i naučiti skoro pa ništa, a da i ne govorimo o neujednačenosti kriterija ocjenjivanja itd....ali da treba uložiti određenu energiju, vrijeme i volju se slažem 

crnisokol

@Auran

Da - nemam je (još) - prva sam godina. Wink

@crnisokol Mislim - ok - to je njena odluka, ali žao mi je da ne ide... Zašto je onda Emma Watson (Hermione Granger iz Harry Pottera) lijepo otišla na faks (u Ameriku) - a pretpostavljam da ima i prenatrpan raspored jer smatram da je ona veća zvijezda od Kunis. Smile

Kakva je to bila gore nekakva rasprava o pisanju, pravopisu...?   

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala