Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kunis: Odustala sam od obrazovanja radi glume
Mlada glumica podrijetlom iz Ukrajine, morala je donijeti pametne odluke u životu, a ne se samo zabavljati

Kunis: Odustala sam od obrazovanja radi glume

Mila Kunis otkrila je kako je odbacila obrazovanje u korist svoje glumačke karijere. Zvijezda serije Lude sedamdesete i filma Crni labud objasnila je kako je shvativši da joj je nemoguće uskladiti glumački poziv i studiranje jednostavno odustala od izobrazbe.

- Morala sam donijeti svjesnu odluku što želim učiniti sa svojim životom. Glumu nisam nikada zaista smatrala pozivom. Prva sam osoba u svojoj obitelji koja nema diplomu, a uvijek sam povezivala karijeru sa diplomom fakulteta - rekla je Kunis za časopis W.

Omeo je promet u LA-u

- Tijekom snimanja serije, pokušavala sam ići na fakultet, no onda sam shvatila da mi promet u Los Angelesu previše otežava odlaske na predavanja u 6 ujutro da bih do 10 bila natrag na snimanju. Tada sam se dogovorila s roditeljima da odustanem, no oni su to gledali samo kao pauzu dok snimanje ne završi - dodala je 27 - godišnja glumica koja je rođena u Ukrajini, a s roditeljima je u SAD imigrirala kada je imala 7 godina.

Kunis sada smatra glumu svojim pozivom - Kada sam morala odabrati što ću dalje sa svojim životom, po prvi puta nisam mogla zamisliti da radim išta drugo. Tako da sam morala napraviti karijeru od glume - morala sam napraviti pametan izbor umjesto izbora koji bi me samo zabavio - kaže.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #13
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 15.2.2011. 16:27

    @Auran

    Da - nemam je (još) - prva sam godina.

     @crnisokol Mislim - ok - to je njena odluka, ali žao mi je da ne ide... Zašto je onda Emma Watson (Hermione Granger iz Harry Pottera) lijepo otišla na faks (u Ameriku) - a pretpostavljam da ima i prenatrpan raspored jer smatram da je ona veća zvijezda od Kunis.

    Kakva je to bila gore nekakva rasprava o pisanju, pravopisu...?   

  • #12
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 15.2.2011. 9:46

    @buzdovan

    imaš pravo, nisam pročitao članak, već su me zasmetali komentari pljuvanja po nečijoj odluci da ne ide studirat..većinom bi se složio da je to glupa odluka, ali cura je uspjela s glumom i njezin odabir glume umjesto obrazovanja joj se isplatio..pa nismo ni svi za visoke škole :D

    ''Diploma nije mjerilo inteligencije, ali je mjerilo nečijeg uloženog truda i stečenog znanja.''

    stečenog znanja ne mora biti..možeš se ti provlačit na faksu s nekakvim dvojkama i naučiti skoro pa ništa, a da i ne govorimo o neujednačenosti kriterija ocjenjivanja itd....ali da treba uložiti određenu energiju, vrijeme i volju se slažem 

  • #11
    0 0
    gorlock gorlock @ 14.2.2011. 23:56

    Obično se ne upuštam u ovakove rasprave, jer neargumentirano pljuvati je jadno isto kao i optuživati neargumentirano, što ti činiš.

    Ti ako i imaš diplomu, nemoj nikome to reći sigurno je nisi zaslužio, postoje i drugi načini da dođeš do nje za koje vjerujem jako dobro znaš. 

    Drugo, ako već nekoga prozivaš onda ih imenuj ili citiraj tekst određenog korisnika kao što ja činim sa tvojim. 

    Ljudi su skloni tračanju i javnom osuđivanju poznatih osoba koji su novinari već unaprijed osudili. 

    Za razliku od javnih osoba o kojima je manje više sve poznato, ti pljuješ po drugima a nemaš pojma ništa o njima. 

    Razumijem ako si imao loš dan, pa si htjeo ispasti pametan.

    @crni sokole, a ti se osokolio uz Aurana, drugi put razmisli prije nego nešto napišeš.

  • #10
    0 0
    aya aya @ 14.2.2011. 23:50

    @ aurane ....nemoj se sekirat, znaš kako se kaže ...repetitio est pas mater studiorum...ako do 25-te nisi uspio diplomirat', možda da odustaneš..????

    @ sokole ptiću ....slažem se tobom, diploma nije mjerilo inteligencije, to na žalost možemo vidjeti na svakom koraku...no zato su neki od nas u Mensi, a neki od vas nisu....kaj ćeš, life sucks....

  • #9
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 14.2.2011. 22:48

    S prvom rečenicom se ne slažem, sa zadnjom se apsolutno slažem!

    Diploma nije mjerilo inteligencije, ali je mjerilo nečijeg uloženog truda i stečenog znanja.

    A pravopis je dio opće kulture. Što se mene tiče možete glasno prditi i podrigivati, pisati poput babuna ili pavijana, kopati nos malim prstom pa si ga zatim zabijati u guzicu. Ili obrnuto... 

    Svatko bira svoj način života i izričaja.

    A moje je pravo ismijavati glupačice poput Mile Kunis!  

Pogledaj sve komentare (13)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala