Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Robert De Niro dobio Zlatni Globus za životno djelo
Nagrada Cecil B. DeMille, zbog izvanrednog doprinosa, bit će mu dodjeljena na 68. dodjeli Zlatnih globusa

Robert De Niro dobio Zlatni Globus za životno djelo

1
    0 0

david_1991 @ 9.11.2010. 21:50
    ..zavrijedio je..jedan od najvećih glumaca..
    0 0

franz @ 9.11.2010. 22:12

... frende, to mi je inace jedan od naj glumaca, nisam znao za neke filmove si, no budem potrazio zahvaljujuci popisu!!

.. tnx Gorlock

0 0

aya @ 10.11.2010. 9:47
    Kud nestade Gorlockov popis??? Vraćate ga natrag! 
    0 0

gorlock @ 10.11.2010. 18:38
    aya

Aya, evo ovdje ćeš naći što te zanima:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Robert_De_Niro

Ovo valjda ne podliježe cenzuri Laughing

A SADA "THE BEST" OF ALL: 

I favorite citat (nije iz Godfather-a) : Are you talkin' to me? You talkin' to me?

I po meni jedan od najboljih REMAKE-a, CAPE FEAR, sa legendarnim De Nirom, pogledajte samo te lijepe tetovaže na njegovom tijelu Cool

I nakon Godfather-a, njegov prvi pravi filmski susret sa Al Pacinom, HEAT kojeg krasi realisitčna ulična pucnjava u centru grada između ostalih scena u filmu. 

ili De Niro kao Frankenstein......

Ma mogao bih ovako još......... , ali zaustavit ću se ovdje jer svaki njegov film ima svoju čar, izdvojio sam samo ove što ne znači da su ostali manje važni .......

I ponovit ću POTPUNO ZASLUŽENA NAGRADA

p.s. mrzim se ponavljati

0 0

aya @ 10.11.2010. 21:06

Ovo valjda ne podliježe cenzuri Laughing

gorlock

0 0

franz @ 10.11.2010. 21:20
    aya

.... ooo pa to naš flash gordon se zabrinio za nas!! da nam se ne svide druge stranice.. ma neee mi smo vjerni "NasTeveaši" a i godine zajedničke nas vežu pune "razumjevanja i simpatija" prema nama od strane "šefa" Laughing

..  u strahu su velike oći, pa eto dogodi se koji propust, ali neboj se flash gordon, buci buci, ne idemo mi nikud Smile

p.s

.. a toliko je brzo obrisano da sad i neznam za druge stranice, uh kako sad da nađem, eto i to ti je solidarnost, tolerancija i briga za frendove...

0 0

fox89 @ 10.11.2010. 21:42

u potpunosti zaslužena nagrada. meni daleko najdraži i najbolji glumac.

samo zadnjih godina ima nekoliko failova, ali oprošteno mu je :))

btw. neznam di sam to vidio/čitao/čuo i neznam dal je istina, ali navodno je za film cape fear hodao ortodontu koji mu je izmjenio oblik zubala da bi izgledao strašnije i bolesnije u filmu. :D:D

a za film taxi driver, radio prije snimanja 6 mjeseci ko taxist da bi izgledalo realnije pa sad nek netko kaže da nije zavrijedio nagradu :P

cheers.

0 0

pametnjakovic @ 10.11.2010. 21:48

Robert De Niro je The Man !!

Ajde sad svi na chat !

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala