Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Kako to Justin Bieber suši kosu?
Kosu je potrebno prije svega protrljati ručnikom, nakon toga preporuča zamahivanje glavom desno pa lijevo, pa pogled u ogledalo, pa desno...

Kako to Justin Bieber suši kosu?

1
    0 0

aya @ 3.11.2010. 12:51
    Jel vi to ozbiljno ??? 
    0 0

gordan @ 3.11.2010. 15:46
    Ja sam tužan kad vidim smajli od pola ekrana na forumu.
    0 0

lordadamko @ 3.11.2010. 16:05

o ZEUSE pukni me gromom! :S :S :S

dajte ljudi pa gori ste neg onaj red karpet kakoli se vec zove sto na novoj se pusta...

treba napravit anketu na portalu koja glasi:

KOG OVO ZANIMA?

ak bude i 1% za da, bacam se s krova :D

0 0

pametnjakovic @ 3.11.2010. 16:15

E hebiga LordAdamko, nisi uzeo u obzir da ima i tinejdžera na ovom portalu, ali opet čisto sumnjam da se oni mogu i registrirati na ovom portalu osim facebooka. To ti je komplicirano za njih.

P.S.  I da slažem se, koga zanima kako ovaj kosu suši. To je bizarno. Lady Gaga ! Please be so nice and borrow Justin Bieber a dick. Thank you !

0 0

gordan @ 3.11.2010. 16:16
    Ajmo se kladiti da će ovo danas biti uvjerljivo najčitaniji članak. Vijest o jazz festivalu će pročitati 100 ljudi, a ovaj barem 1500. Toliko o tome koga to zanima.
    0 0

lordadamko @ 3.11.2010. 19:11
    Ajmo se kladiti da će ovo danas biti uvjerljivo najčitaniji članak. Vijest o jazz festivalu će pročitati 100 ljudi, a ovaj barem 1500. Toliko o tome koga to zanima.
    gordan

ako cete ic tom logikom onda vijesti o jazz festivalu niste trebali ni stavit, bolje jos jedan clanak kako taj klinac brise guzu...ili nest o tokijo hotelu i sl...

a recimo ja clanak nisam ni procito, dovoljno mi bio naslov vidit :|

0 0

gordan @ 3.11.2010. 19:32

ako cete ic tom logikom onda vijesti o jazz festivalu niste trebali ni stavit, bolje jos jedan clanak kako taj klinac brise guzu...ili nest o tokijo hotelu i sl...

a recimo ja clanak nisam ni procito, dovoljno mi bio naslov vidit :|

LordAdamko

Da si ga pročitao shvatio bi da se članku zapravo sprda s Bieberom. Ali zašto trošiti vrijeme na čitanje kad je lakše odmah kenj po forumu.

0 0

beno @ 3.11.2010. 19:34
    0 0

lordadamko @ 3.11.2010. 19:58

eto gordane samo zbog tebe sem procito sad clanak...gle cuda, promjenio misljenej nisam ni 5%...

to sto se clanak sprda ili ne nije ni najmanje vazno...dovoljan mi bio i onaj clanak kad je ruz izdo ili sta vec...

imate super sajt, sve pregledno, dostupno, fino i sadrzajno...neznam samo odma cemu tolika ljutnja ili sta je vec kad vam ljudi govore sta im nikako netreba ovdje...

kritika, pogotovo kad je racionalna nikad nebi trebala bit na odmet, al ajde...da ljude zanimaju ovakve stvari kupili bi si OKej magazin pa citali a ne osli na mojTV portal...

0 0

franz @ 3.11.2010. 20:06
    ,

Da si ga pročitao shvatio bi da se članku zapravo sprda s Bieberom. Ali zašto trošiti vrijeme na čitanje kad je lakše odmah kenj po forumu.

gordan

.. "šefe" zakaj grdiš ljude bezveze !! 

.

.

.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala