Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Snima se nastavak Top Guna
Tom Cruise trebao bi imati tek manju ulogu u nastavku popularnog filma koji je 1986. zaradio 353 milijuna dolara diljem svijeta

Snima se nastavak Top Guna

1
    0 0

jovil @ 14.10.2010. 20:00

Holiwood se raspada doista.Ok je da Tom glumi do konca života, al opet "Zračnog Asa", neide i Točka.!!

Vječiti Boy više nepriliči, mnogo je logičkije upitat Toma zar nije vrijeme za mirovinu.-"zar se nisi penzioniro"??.

0 0

zubak @ 14.10.2010. 21:04

ahhaha,Jovile luđace stari,sta ima ?

Tom je otisao u kurac kad je poceo petljat sa onom crkvom.

0 0

jovil @ 14.10.2010. 21:20

ahhaha,Jovile luđace stari,sta ima ?

Tom je otisao u kurac kad je poceo petljat sa onom crkvom.

zubak

Kod tebe nema okolišanja-pravo u sridu.

Ima jedna epizoda crtaća "South Park" koja je bila posvećena Tomu i njegovoj crkvi.Gadno su ga sredili ,@zubak ko da si ti bio scenarist i režiser.

0 0

doom @ 15.10.2010. 0:10

nebudu snimali top guna jer nestignu ...jer treba jos snimit par nemoguih misija....phahahhaa....Laughing

na kaj je spal taj tom hmmm....

0 0

aya @ 15.10.2010. 0:30

Hajde da se i ja jednom složim s jovilom Wink!

Cruisea izbjegavam gledati već godinama, jer me taj hiperaktivni kepec neizmjerno nervira.

Na žalost, nisam uspjela izbjeći ono njegovo (zapravo nemam odgovarajuće riječi za to) ....štogod da je to bilo, kada je kod Oprah skakao po kauču, histerično se smijao i urlikao kako voli onu kaksevećzove....

Što scientologija učini od čovjeka, iako...bojim se da nije samo to u pitanju....očito je imao neki feler u glavi i prije nego mu se "prosvijetlilo".

0 0

doom @ 15.10.2010. 22:56

on je od jednog dosta dobrog glumca(izdvojil bi oci sirom zatvorene,vanili skay,intervju sa vampirom) postal obicno ruglo...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala