Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Rat zvijezda u 3D-u od 2012.
Svih 6 filmova, počevši s filmom Fantomska prijetnja iz 1999. pa sve do završnog Povratka Jedija iz 1983., biti će konvertirano u 3D tehnologiju

Rat zvijezda u 3D-u od 2012.

1
    0 0

beno @ 30.9.2010. 9:30

Postovani gospodine Lucas,

molim Vas da ostavite svetinju na miru. Zelim verzije kakve su bile prikazane '77, '80 i '83. Ne zelim 3D, ne zelim nove glumce u starim filmovima, ne smetaju mi plasticni muppeti. Sto se mene tice, uzmite prva tri djela i izremasterirajte im dusu i promijenite sve likove u JarJara, kad vec ne zelite snimiti ispocetka KAKO TREBA, ali ne dirajte E4, E5 i E6.

Unaprijed zahvaljujem
    Beno

P.S. Han je pucao prvi!

0 0

doom @ 30.9.2010. 19:25
    ratovi zvjezda netrebaju nikavi 3D ...kak beno kaze nedirajte svetinju ....eto moja stota "kritika"ehehh....Laughing
    0 0

fox89 @ 30.9.2010. 20:41

Postovani gospodine Lucas,

molim Vas da ostavite svetinju na miru. Zelim verzije kakve su bile prikazane '77, '80 i '83. Ne zelim 3D, ne zelim nove glumce u starim filmovima, ne smetaju mi plasticni muppeti. Sto se mene tice, uzmite prva tri djela i izremasterirajte im dusu i promijenite sve likove u JarJara, kad vec ne zelite snimiti ispocetka KAKO TREBA, ali ne dirajte E4, E5 i E6.

Unaprijed zahvaljujem
    Beno

P.S. Han je pucao prvi!

Beno

potpisujem!!!
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala