Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: U lipnju se otvara gigantski Harry Potter park
Obožavatelji filmova o čarobnjaku doći će na svoje u lipnju kada se otvara Harry Potter tematski park

Video: U lipnju se otvara gigantski Harry Potter park

1
    0 0

ludak @ 12.9.2010. 13:40
    zakon!!!!!
    0 0

jua @ 12.9.2010. 14:37

@magare No shit dude, mog mačka smo prihvatili kad mu je mama otišla u vječna lovišta, bijahu okolni uličari, također crn, a metla se lako prošverca:

"Why yes sir, I just have to cleen this place up before the visitors arrive! Cat??? What cat??? You're trippin!" 

0 0

jua @ 12.9.2010. 15:18

My deary is called Mjačo. Jer mijauče ko navijen. Pod mojim prozorom. Najčešće u 5 ujutro. I ne staje, dok ga ne pustim u kuću. I ne, nije gladan nego mu se mazi. U 5 UJUTRO!!!

In that times I wish to strangle him by the neck. But he's funny so I decide not to. Sjećam se kad je bio mala štrkljava loptica dlake. Sad ima 5 kila. >> Vičem na tatu i nona jer mu daju jest mislim 20 puta na dan. Al ti neće taj svašta jest. Kruh ako jede oće samo crni. =)

0 0

jua @ 12.9.2010. 15:36

hahahaaaaaa love the pic

Baš sam neki dan opet na tatu vikala jer mu Wiskas kupio. "Čovječe jesi li ti normalan?!!!! Još da se na to navuče pa da moraš radit za mačju hranu????" =)))))

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala