Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Vijeće odlučilo: Nova TV i RTL prekršile su zakon
"Trenutak istine", ali i serije "CSI" i "Kosti" nepodobne su za udarni termin, odlučilo je Vijeće za elektroničke medije

Vijeće odlučilo: Nova TV i RTL Televizija prekršile su zakon

1
    0 0

kon @ 12.11.2009. 18:53
    Sto se tice emisije Trenutak istine bi trebalo potpuno ukinuti jer ne mogu vjerovati sto sve ljudi rade zbog novaca,a ne znam tko ce gledati serije na rtl-u kada ih pomaknu sa udarnog termina,oni koji se ne moraju ujutro ustati na posao...Jednostavno ne vidim razloga zasto je rtl prekrsio zakon.
    0 0

aya @ 12.11.2009. 21:52

Tko sjedi u tom vijeću? To je glupost! Barem što se RTL-a tiče.

Trenutak istine je totalna glupost i maloljetnici je ne bi trebali gledati samo iz razloga da ne oglupave, no CSI-evi i Kosti nepodobni? Po čemu? Pa svaki drugi film ima više nasilja, a da ne kažem sexa, od spomenutih serija, koje su ujedno i jedine gledljive na domaćim programima (od kada je prestalo emitiranje novih epizoda Uvoda u anatomiju i Kućanica).

I kaj sad - čekat ćemo do 23 sata da počnu serije? Glupost, glupost, glupost !!!!!  Cry

0 0

marran @ 13.11.2009. 20:33
    Potpuno se slazem s ayom. Vijecu bi bilo pametnije da zabrani odvratne reklame o probavi i kakici, bar u vrijeme rucka ili vecere.
    0 0

aya @ 14.11.2009. 0:07

Vjeruj mi, prijatelju magare, ja sam redovna gledateljica Animal Planeta. A za dušu gledam i History i NG, ponekad se nađe nešto dobro i na Discoveryju. Laughing

Ali, ljute me naši programi - ima 2,3 dobre serije i sada ih misle maknut u noćne sate (iako ja idem spat oko2, ali ipak...). Cry

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala