Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Rambo odlazi u mirovinu!
Po riječima Sylvestera Stallonea najavljivani peti nastavak "Ramba" ipak se neće dogoditi

Rambo odlazi u mirovinu!

1
    2 2

pisatel @ 6.1.2016. 12:12

Napokon netko razuman pa da neće ići u snimanje do 17. nastavka, reboot-a, prequela itd.

Sa 69 god. treba razumno ipak odustati od uloge akcijskog junaka, uostalom treba napokon nešto novo snimati ne stalno reciklirati i preslikavati npr. sve strip junake na film što se događa da čak izmišljavaju nove da bi napravili filmove za njih...

Problem američke kinematografije danas je originalnost i kvalitetna priča prije svega, a publika to prihvaća tako da nema razloga više snimiti kvalitetan film nego recimo Transformerse, Kapetane Amerike ili još u najboljem slučaju tko zna koji nastavak nekog uspjelog filma...

Rambo je kultni film za svoje vrijeme i nemoguće je zamisliti nekoga drugoga u takvoj ulozi, još bi teže bilo gledati Stallonea kako glumi da to vrijeme nije prošlo.

0 0

marlonbrando @ 6.1.2016. 15:18

Što se mene tiče, Rambo 1 je trebao biti prvi i posljednji film...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala