Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rambo odlazi u mirovinu!
Po riječima Sylvestera Stallonea najavljivani peti nastavak "Ramba" ipak se neće dogoditi

Rambo odlazi u mirovinu!

Foto: PR Photos 

 Dugo vremena je Sylvester Stallone najavljivao još jedan nastavak kultnog akcijskog filma Rambo. Iako je još prošle godine poručivao nestrpljivim obožavateljima kako je scenarij u pripremi, izgleda kako je voljeni akcijski junak konačno otišao u mirovinu. Rambo V se u konačnici neće snimati. 

 
Stallone, koji je navršio 69 godina, za odustajanje od filma optužuje i tjelesnu spremnost - "Srce hoće, ali tijelo kaže 'Ostani kući!'. To je poput boraca koji se vrate za posljednju borbu pa ih izmlate. Bolje to ostaviti nekom drugom."
 
Ipak, zadovoljan je s pričom o Rambu i kako ga je ostavio u posljednjem filmu, a smatra kako s novim filmom ništa bolje ne bi mogao napraviti. 
 
"Bio sam vrlo zadovoljan što smo se kao akcijski film mogli baviti s situacijom u Burmi. Zagazili smo u suvremene događaje, najduži građanski rat u povijesti koji je u vrijeme snimanja trajao 65 godina... I nisam vršio kompromise jer sam mislio kako će to biti posljednji pošteni film ovoga žanra u kojem ću sam glumiti. Kada sam to uspio, više nisam imao jednaku volju da pokušam ponovno."
 
Stallone je još nadodao - "Kada su me pitali da napravim još jednog Ramba, rekao sam ako ga ne mogu napraviti boljim nego što je bio zadnji put, a ne mogu, onda zašto bih?" 

Svima omiljeni ratni junak, nezaobilazni John Rambo, posljednji put je bio na velikim platnima 2008. godine, kada ga je Sylvester Stallone vratio u kino dvorane nakon punih 20 godina izbivanja s platna. Iako je Rambo 4 doživio miješane reakcije filmskih kritičara, nesumnjivo je da su gledatelji hrlili prema kino dvoranama vidjeti kultnog mišićavog vojnika. U svjetskim razmjerima film je zaradio 113.2 milijuna dolara i to s budžetom od 50 milijuna. 
 
Filmski serijal s glavnim likom vojnikom zelenih beretki Johnom Rambom prvi put je osvanuo na filmskim platnima 1982. godine pod originalnim naslovom First Blood. Kod nas poznat pod imenom Rambo, imao je još 2 nastavka u osamdesetima (1985. i 1988.).
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    marlonbrando marlonbrando @ 6.1.2016. 15:18

    Što se mene tiče, Rambo 1 je trebao biti prvi i posljednji film...

  • #1
    2 2
    Pisatel pisatel @ 6.1.2016. 12:12

    Napokon netko razuman pa da neće ići u snimanje do 17. nastavka, reboot-a, prequela itd.

    Sa 69 god. treba razumno ipak odustati od uloge akcijskog junaka, uostalom treba napokon nešto novo snimati ne stalno reciklirati i preslikavati npr. sve strip junake na film što se događa da čak izmišljavaju nove da bi napravili filmove za njih...

    Problem američke kinematografije danas je originalnost i kvalitetna priča prije svega, a publika to prihvaća tako da nema razloga više snimiti kvalitetan film nego recimo Transformerse, Kapetane Amerike ili još u najboljem slučaju tko zna koji nastavak nekog uspjelog filma...

    Rambo je kultni film za svoje vrijeme i nemoguće je zamisliti nekoga drugoga u takvoj ulozi, još bi teže bilo gledati Stallonea kako glumi da to vrijeme nije prošlo.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala