oćeli mi ko objasniti kako se ovdje puštaju filmovi i programi da se gleda
nmg nista da pustim
Kako ne možeš ? Pa to ti je bar lako. Između ponoći i jedan ( "gluho doba noći, kad sotona nema moći .." ) Klikneš negdje bez veze u crno polje našeg sajta. Izađeš na balkon ili prozor. Ako je pun mjesec obavezno obuci nešto crno, naopako i opet brzo klikni sedam puta po sedam kliktaja na crno polje sajta recitirajući:
„Ajd' Gordane vragu bliski,
pokaži mi program filmski …“
Ako je mjesec mlad, onda obavezno moraš imati crveno na sebi ali i češnjak i raspelo, jer su tad demonske (Gordanove) moći najjače. Recitacija onda ide...
„Klikam brzo , Gordan dođi...
pusti filmski program rođi...“
Ako si sve dobro izveo u sobi će ti se uz zvukove pakla koji se otvara, pojaviti sam Gordan! Prepoznat ćeš ga po rogovima, kozjoj bradici , šiljastom repu i gorlockovom slikom u novčaniku. Uključi neki stari kazetofon. On ce nešto nerazumljivo reći i nestati u oblaku dima (smrad je od njegovih nogu, jebi ga, znaš kako je to s programerima). Kazetu sad preslušaj unatrag i čuti ćeš cijeli postupak kako na sajtu gledati filmove, serije, pa čak i one koji još nisu ni snimljeni!
A možeš eventualno upaliti televizor i okrenuti na program na kojem piše da je film za koji se zanimaš ... ;o)