Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Abigail

1
    0 0

gorlock @ 7.12.2024. 10:14
    Odličan horor/triler sa elementima drame i komedije. Preporuka ako niste gledali trailer nemojte , jer ima dosta spojlera ali film svakako preporučujem. Na zanimljiv način predstavljeni likovi, svatko ima svoju priču Mlada glumica fantastična u ulozi balerine, glazba u filmu odlično se uklapa u scene i daje jedan drugačiji pogled primjerice na ples uz glazbu labuđeg jezera.
    1 1

bearfoot @ 1.1.2025. 11:16
    Ajme @gorlock, koja angažirana preporuka za trećerazredni horrorčić
    0 0

svrljozvrljo @ 1.1.2025. 20:47

....kao horror, priča je ok, ima twist i tako to, ali likovi su toliko klišeizirani, da tjeraju na premotavanje. Tako da umjesto fora horrora, iako ima kul elemenata (križ, češnjak štani, ali sunce,wow), ispao mi je tlaka.

0 0

gorlock @ 2.1.2025. 13:08

bearfoot @ 1.1.2025. 11:16

Ajme @gorlock, koja angažirana preporuka za trećerazredni horrorčić

Meni je baš fora, valjda zato što volim balet. plus horor scene kakve ne možete vidjeti u kazalištu Smije se 

A kad smo već kod Vampira ovaj film The Vampire Next Door nikako ne preporučujem, teška glupost, a vidim da ga niti nema u mojtv bazi, niti ne treba Smije se 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala