Evo, ja pogledala i jaaako mi se svidio, čak bih rekla za visokih 9/10.
Glumačka ekipa je impresivna, iako mislim da je Bloom imao dovoljno prostora za pokazati i malo više. Već je vrijeme da osim lijepog lica pokaže da zaista zna glumiti. Mislim, nije da ne zna, ali me ipak nije bacio na koljena
.
Izvrsne role Neesona, Ironsa, Siddiga (njega, čini mi se, nitko u komentarima nije baš zapazio), tajnovitog Nortona i Topića (koji me neizrecivo podsjeća Ivana Ljubičića, i to ne samo zbog ćelenke
).
Scenografija i fotografija su fantastične, masovne scene bitaka također (iako krvi zbilja ima do koljena).
Zapravo, najslabija u filmu je sama fabula, kojoj sada nema smisla nabrajati mane, ipak je to samo film.
aya
Slažem se s napisanim! Dakle, "Kraljevstvo nebesko" je prošlo ispit! Drago mi je to čuti! Vidjet ćeš da će ti se sa svakim narednim gledanjem otkrivati sve više i više detalja, što je uostalom uobičajeno za filmove Ridleyja Scotta! Što se tiče Orlanda Blooma, dobar je bio u filmu "Elisabethtown" Camerona Crowea, pa ako nisi pogledaj taj film u kojem glumi s Kirsten Dunst i Susan Sarandon! Pozdrav!