Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

U potrazi za Angelom Merkel

1
    0 0

vesna0210 @ 11.7.2024. 4:15

Privatan život gospođe Merkel me ne zanima, ali mi se, čitajući tekst o dokumentarcu, nameće pitanje kakva osoba može snimiti film o privatnosti osobe koja to ne želi. Ako netko želi svoju privatnost zadržati za sebe, morali bismo to poštovati! Redateljica filma deset godina prati gospođu Merkel pa o njoj piše članke i knjige te je na temelju svojih istraživanja snimila i ovaj fim pa se pitam je li to samo bezobrazluk i uznemiravanje ili je sve već preraslo u opsesiju. Ili je to želja za dobrom zaradom iskorištavajući drugog?

A zanimljivo mi je i pitanje "kako je nimalo karizmatična provincijska fizičarka, iz zemlje koja više ne postoji, uspjela postati najmoćnija žena na svijetu". Iz ovoga proizlazi da uspjeti mogu samo privlačne žene koje se bave se atraktivnim zanimanjima i rođene su u velikim gradovima. Ovo je Europa 21. st.!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala