Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Časna

1
    0 0

cala @ 6.11.2018. 20:11

što se tiče produkcije,režije,scenografije itd na odličnoj razini kao i prijašnji filmovi ali ipak mislim da se tu stvarno više nema što za reći,sve na isti kalup,tehnika režiranja prozirna,scene predvidljive,elementi horora skroz prožvakani,pokušali su razbiti malo taj kalup tako što su za razliku od prethodnih filmova ubacili čak i dvije komične scene ali i dalje nedovoljno...po meni ne treba forsirati više ovaj serijal već krenuti od nekog skroz novog materijala

3 4

bearfoot @ 7.11.2018. 8:54

ima li koji film da se vrag istjeruje iz muškarca? nisam gledao takav...uvijek sirote žene svojom prljavom i prokletom  pičkom navuku vraga i onda nevini i čisti svećenici moraju uz kristovu pomoć istjerivat tu nečist...ajde, u ovom filmiću imamo i opsjednuto dijete, na tragu djece koja isto dovode popove u kušnju...naravno da nema smisla tražiti smisla u ovakvom filmu, ali ovo je napravljeno amaterski, besmisleno i bezidejno, iako početak obećava, dalje je sve više na nivou smušenih priviđenja...opet sranje kao po nekim stvarnim događajima

3 0

yuma @ 7.11.2018. 11:21

Bearfoot, moglo se to i pristojnije izraziti, ali shvaćam tvoju poruku

0 3

bearfoot @ 7.11.2018. 11:50

Poljubacnamjerno sam bio "nepristojan"...vagina se ne bi uklopila u poruku.....

0 0

gorlock @ 1.11.2019. 23:34
    Upravo pogledao i ukratko mogu reći dobar horor. Priča je sasvim ok, a napetost traje od početka do kraja. Što se tiče predvidljivosti, rekao bih da je vrlo subjektivno, ovisno o tome koliko ste gledali filmova na ovu temu. "Časna" je originalna na sebi svojstven način, te preporučujem pogledati svim ljubiteljima horora. 9/10
    0 0

jeremiah @ 1.1.2022. 23:38
    Časne mi masne, bolno glupo i groteskno da i ne zaslužuje ozbiljan komentar.Jebate opatice svako malo iskaču iz zidova,vode, ormara i ko zna otkud sve ne,a sve još popraćeno rikom mladih lavova.Klinci uživaju valjda kad im u multiplexima glasnoću navrnu do daske pa vrište ko nezdravi.Ne treba ni spominjati da vjerojatno možemo očekivati nastavke od 1-40. Baš me zanima šta će bit dalje. Sve nokte na nogama grizem
    0 0

nomen @ 10.12.2023. 1:04
    ako je ovo zastrasujuci film ja sam ho si mi haha
    0 0

redskins @ 12.12.2023. 0:25
    Smece od filma
    0 0

natalie33 @ 27.5.2024. 19:33
    Postoji li film u kojem se iz muškarca izgoni vrag? Nisam naišao na takav. Uvek su to sirote žene koje svojom prljavštinom i prokletstvom prizivaju vraga, a onda nevini i čisti svećenici moraju uz Kristovu pomoć istjerivati tu nečist. U ovom filmu imamo i opsjednuto dijete, slično drugim filmovima gdje djeca također dovode svećenike u iskušenje. Naravno, nema smisla tražiti smisao u ovakvom filmu, ali ovaj je posebno amaterski, besmislen i bezidejan. Iako početak obećava, ostatak je sve više na nivou zbunjujućih priviđenja. Još jedno smeće koje se navodno temelji na stvarnim događajima.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala