Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Povratnik

1 2 3
    0 0

amon321 @ 6.1.2022. 19:33

medo je zakon ne voli koloniste engleze film za 6.9

0 3

masina @ 21.1.2022. 21:52
    Ovi doseljenici su bili fuckin’ pussies, kao sto su i svi ameri danas. Pazi baje sa balkana kako to odradi sa medvjedicom.. https://www.bhdijaspora.net/kako-je-bosanac-ubio-medvjeda-golim-rukama/crna-hronika/ 😂😜😆😎
    0 0

aya @ 22.1.2022. 16:40

Masina, sorry, koliko ti imaš godina?

0 1

masina @ 25.1.2022. 2:27
    Aya, nedovoljno, ocigledno 😜. I da, yuma, odlicna moc zapazanja, osim onaj dio kaj si rekla za vatru i sator gdje je lezao ovaj ranjen, nije bilo vatre nego vrelo kamenje zagrijano na vatri (ranije, dok je jos bio dan) i nabacanog snijega po njemu da bi se stvorila para. Neka vrsta inprovizirane saune. A baby face Di Caprio je ovdje dobro prosao zato sto se sakrio ispod duge masne brade i kose, inace je dobar samo za filmove tipa “ druzba pere kvrzice”.
    0 0

skeletor @ 16.3.2025. 14:18

Vrlo dobar film, lijep rad sa kamerom, solidna fotografija prirode, dosta odličnih scena, gluma bolja od prosjeka.
    Sa druge strane prerazvučen, na dijelovima nedostaje napetosti, dosta dugo traje, scenarij na dijelovima "tanak", dosta bezličnih i nepamtljivih likova.
    Dijelovi filma nepovezani tako da usred filma neznaš niti što rade likovi ni gdje idu. Ubacivanje flashbackova neoriginalno i zbunjujuće.
    Film je vrlo dobro ostvarenje ali po meni nije oskarovski materijal niti za redatelja niti za glavnog glumca.
    7/10

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala