Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Rob i John Owen Lowe vraćaju se u drugoj sezoni serije Unstable
Otac i sin oduševili su prvom sezonom, Netflix je objavio trailer za nastavak i otkrio datum premijere
7. svibnja 2024.

Rob i John Owen Lowe vraćaju se u drugoj sezoni serije "Unstable"

Netflix je napokon objavio vijesti koje će oduševiti ljubitelje serije Unstable: serija se s drugom sezonom vraća već ovog ljeta, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni teaser trailer.

Na male se ekrane u humorističnoj seriji Unstable vraćaju Rob Lowe i njegov stvarni sin John Owen Lowe, kao kaotičan dvojac oca i sina koji zajednički vode vrhunsku biotehnološku tvrtku. Kratki najavni trailer otkriva nam da se ni u drugoj sezoni stvarni nisu puno promijenile.

Rob Lowe nalazi se u ulozi Ellisa Dragona, genijalnog, ali nepredvidljivog direktora vodeće biotehnološke tvrtke. Ellisovo ekscentrično ponašanje uzrokuje komplikacije i u njegovom privatnom i u poslovnom životu. John Owen Lowe glumi njegovog sina Jacksona Dragona, koji je čista suprotnost svom ocu najviše radi svoje praktične i smirene naravi. Jackson radi za svog oca i često se mora snalaziti u njegovim nepredvidljivim ponašanjima. Serija se bavi njihovim kompleksnim odnosom oca i sina koji se moraju snalaziti kroz održavanje visokoprofilne tvrtke i osobnih izazova.

Druga sezona pojačava Ellisove budalaštine jer osmišljava niz bizarnih testova kako bi vidio ima li Jackson ono što je potrebno da preuzme obiteljski posao. Istovremeno se u cijelu priču uključuje još jedan lik, koji bi potencijalno mogao unijeti još više nemira u ovu disfunkcionalnu obitelj.

Serija Unstable će se s drugom sezonom vratiti na Netflix 1. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala