Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Tama se nadvija u najavi druge sezone serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći
Ovog se ljeta vraćamo u Međuzemlje u drugoj sezoni fantastične serije
15. svibnja 2024.

Tama se nadvija u najavi druge sezone serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći"

Otkako je završila prva sezona serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći, fanovi serije željno iščekuju nastavak. Prime Video napokon je objavio kada ćemo se vratiti u Međuzemlje objavivši i prvi najavni trailer druge sezone.

Kako nam otkrivaju prvi objavljeni kadrovi, na Međuzemlje se polako nadvija tama. I to neka poznata tama jer je brzo otkriveno kako tu tamu donosi nitko drugi no Sauron (Charlie Vickers).

S prijetnjom Sauronova brzog uspona i utjecaja na velik dio Međuzemlja, Vilenjaci, uključujući Galadriel (Morfydd Clark), Elronda (Robert Aramayo) i Arondira (Ismael Cruz Córdova), spremaju se boriti protiv tamnih sila. No opasnosti sežu dalje od Vilenjaka, preko mora do Númenora i sve do planina Patuljaka i grada Khazad-dûma.

Prva je sezona završila tako da su Vilenjaci dobili svoja tri prstena moći, a u novoj će sezoni sedam prstenova biti iskovano za Patuljke.

Druga sezona bit će puno mračnija od prve, kao što se da vidjeti i iz prvih kadrova, a showrunneri Patrick McKay i J.D. Payne već rade i na trećoj sezoni.

U drugoj će sezoni također ponovno glumiti Markella Kavenagh, Benjamin Walker, Charles Edwards, Daniel Weyman, Owain Arthur, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Maxim Baldry i Cynthia Addai-Robinson, a njima će se pridružiti Ciarán Hinds, Tanya Moddie,Rory Kinnear, Yasen 'Zates' Atour, Ben Daniels, Nicholas Woodeson, Oliver Alvin-Wilson, Gabirle Akuwudike, Stuart Bowman, Gavi Singh Chera, Kevin Eldon, Will Keen, William Chubb, Selina Lo i Calam Lynch.

Druga sezona serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći na Prime Video stiže 29. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala