Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Serija Exploding Kittens najavljuje kaos u novom traileru
Tom Ellis posuđuje svoj glas Bogu mački u animiranoj seriji temeljenoj na popularnoj igri
14. svibnja 2024.

Serija "Exploding Kittens" najavljuje kaos u novom traileru

Sveti rat epskih proporcija čeka nas ovog ljeta kad na Netflix stigne animirana serija Exploding Kittens. Animirana adaptacija istoimene hit igre s kartama, iza koje stoje Matthew Inman, Elan Lee i Shane Small, u glavnim glasovnim ulogama ima Toma Ellisa i Sasheer Zamatu kao utjelovljenja dobra i zla koji su poslani na Zemlju u obliku preslatkih mačaka.

Ovih je dana objavljen i novi trailer koji nam otkriva kako se Bog našao na Zemlji je su njegovi anđeoski savjetnici zaključili kako mu je potreban rehabilitacija. Uz novoobjavljeni trailer je objavljen i opis serije:

Zemlja se raspada pa Bog (Tom Ellis) dobije otkaz te je poslan na Zemlju da se poveže s čovječanstvom. Jedini problem? Zarobljen je u tijelu bucmaste kućne mačke. Kao dio njegove rehabilitacije on se useli u dom disfunkcionalne obitelji kako bi im pomogao riješiti probleme, ali na kraju dana provodi loveći laser. Uz to, njegov je susjed njegov najveći neprijatelj Antikrist, također u obliku mačke. Rezultat je ultimativna borba između dobra i zla, osim što je Bogu mački pažnju odvuče golub kojeg je vidio u vrtu, a Vrag mačka (Sasheer Zamata) zarobljena je drijemajući na nečijem laptopu.

Bilo je najavljeno kako će Lucy Liu dati svoj glas mački Antikristu, ali je u toj ulozi sada Zamata pa pretpostavljamo da je Liu od uloge odustala, Netflix nije otkrio koji je razlog njenog izostanka. Uz Ellisa i Zamatu svoje će glasove također posuditi Suzy Nakamura, Mark Proksch, Ally Maki i Kenny Yates.

Animirana serija Exploding Kittens na Netflixu se očekuje u srpnju ove godine, ali točan datum još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala