Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Lude 90-e dobile prvu najavu druge sezone
Ovog ljeta vraćamo se u podrum obitelji Forman u prvom dijelu druge sezone
13. svibnja 2024.

"Lude 90-e" dobile prvu najavu druge sezone

Prošlo je skoro godinu dana otkako smo se pozdravili s novom generacijom tinejdžera iz Point Placea, ali srećom, nećemo još dugo morati čekati na povratak u Formanov podrum s ostatkom ekipe koja se vraća u drugoj sezoni serije Lude 90-e.

Netflix je ovih dana objavio kako će drugu sezonu objaviti u dva dijela, prvi nam stiže 27. lipnja dok će drugi dio druge sezone biti dostupan 24. listopada. Zajedno s vijestima o izlasku nadolazeće sezone i datumima premijere, Netflix nam je objavio i trailer za drugu sezonu.

Prvi kadrovi otkrivaju nam što nas čeka kad se Leia (Callie Haverda) vrati provesti ljeto s Redom (Kurtwood Smith) i Kitty (Debra Jo Rupp). Kratki trailer započinje s raspravom između Kitty, Gwen (Ashley Aufderhide) i Jayja (Mace Coronel), koji raspravljaju tko će prvi zagrliti Leiu kad se vrati, ali ih Red u tome preduhitri.

Službeni opis druge sezone otkriva nam detaljnije radnju:

Godina je 1996. i Leia Forman vraća se u Point Place za još jedno ljeto zabave sa svojim prijateljima i djedom i bakom. Leia i Jay sretni su što će napokon moći biti ponovno zajedno nakon dugih devet mjeseci veze na daljinu. No ona je napeta jer Jay ne zna kako je skoro poljubila Natea. Nate je također zabrinut radi svoje djevojke Nikki. Koliko dugo mogu čuvati tu tajnu? Kako se čini, ne baš dugo. A kada istina napokon izađe na vidjelo, veze se nađu u opasnosti, prijateljstva su na kocki i čini se kako bi ljeto moglo završiti prije nego je uopće počelo.

U drugoj se sezoni također vraćaju Reyn Doi, Mason Acee Donovan i Sam Morelos, kao i gosti Laura Prepon, Andrea Anders, Don Stark i Tommy Chong. Kao specijalni gosti se očekuju Will Forte, Seth Green, Lisa Loeb, Carmen Electra, Wayne Knight, Kevin Smith, Jason Mewes, Matt Rife i Kadeem Hardison.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala