Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7 novih serija koje će vas pokušati osvojiti!
"Agents of S.H.I.E.L.D.", "Dracula" i "Mob City" samo su neki od noviteta kojima se veselimo ove jeseni

7 novih serija koje će vas pokušati osvojiti!

Neke dolazak jeseni podsjeća na povratak u školske klupe, neke na fakultet, nekima ne znači ništa, ali ljubitelji televizijskih serija znaju da jesen označava početak nekih od omiljenih serija te nekih novih nada.

Kako vam ne bismo nametali serije za koje ste već čuli i koje kreću u treću (ili više) sezonu, donosimo vam kratak pregled 7 novih serija koje se tek trebaju dokazati, a koje imaju dosta potencijala!

Sleepy Hollow, 16.9.

Ichabod Crane (Tom Mison) budi se 250 godina nakon smrti i suočava se s činjenicom da je svijet na rubu propasti... a on je jedina nada za spas. Provjerite u opširnom traileru:

Agents of S.H.I.E.L.D., 24.9.

Serija od koje se puno očekuje temelji se na Marvelovoj izmišljenoj vladinoj organizaciji S.H.I.E.L.D. koja dokazuje da ne moraju svi heroji imati nadnaravne moći. U glavnim ulogama su Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker i Elizabeth Henstridge.

The Crazy Ones, 26.9.

Robin Williams i Sarah Michelle Gellar predvode glumačku ekipu u novoj humorističnoj seriji o Zachu Cropperu (James Wolk), copywritera u reklamnoj agenciji čiji su vlasnici upravo navedeni dvojac, otac Simon i kćer Sydney.

Once Upon a Time in Wonderland, 10.10.

Jednom davno seli se u Zemlju Čudesa. Nalazimo se u viktorijanskoj Engleskoj gdje nam mlada i lijepa Alisa (Sophie Lowe) govori o neobičnoj zemlji koja se nalazi s druge strane zečje rupe. Ispričat će nam tu priču jer svi misle da je luda pa joj liječnici žele izbrisati pamćenje... a ona ne želi zaboraviti.

Reign, 17.10.

Pratimo zgodnu Adelaide Kane kao škotsku kraljicu Mariju (Stuart) koja je u Francusku stigla s 15 godina kako bi se udala za princa Franju. Serija govori o raznim spletkama koje su pratile njezin život na dvoru, mračnim silama i seksualnim intrigrama. Malo podsjeća na Tudore.

Dracula, 25.10.

Kada smo kod Tudora, 'bivši' Henrik Jonathan Rhys Meyers pokušat će vas osvojiti u novoj seriji Drakula u kojoj tumači glavnu, naslovnu ulogu. On dolazi u London pretvarajući se da je američki poduzetnik koji želi predstaviti modernu znanost ovom viktorijanskom gradu dok se u stvarnosti želi osvetiti onima koji su ga izdali nekoliko stoljeća ranije...

Mob City, 4.12.

Kriminalistička drama donosi nam istinitu priču o desetljećima dugom sukobu između Williama Parkera, šefa policije Los Angeles i mafijaša Mickeya Cohena. Glavne uloge su pripale zvijezdama poput Joe Bernthal, Milo Ventimiglia i Alexa Davalos, a u nekoliko epizoda pojavljivat će se i Simon Pegg.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    3 0
    pandaboy pandaboy @ 8.9.2013. 17:44

    Toliko koncepata koji zvuče dobro, toliko prilika za oduševljenje, toliko prilika za razočaranje...ladies & gentlemen, the bets are on!

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala