Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alexa Davalos više neće biti dio serije FBI: Most Wanted
Glumica je bila dio stalne glumačke postave u trećoj i četvrtoj sezoni

Alexa Davalos više neće biti dio serije "FBI: Most Wanted"

Foto: Depositphotos

U petoj sezoni CBS-ove krimi serije FBI: Najtraženiji (FBI: Most Wanted) ostat ćemo bez (još jednog) stalnog lika.

Riječ je o glumici Alexi Davalos koja je ulogu Kristin Gaines zaigrala na početku treće sezone kao članica FBI-jeve operativne skupine za bjegunce i nekadašnja pomorska obavještajna časnica. Njezin odlazak iz serije neobičan je zato što je još jedna u nizu glumaca koji su naglo otišli: ona je u trećoj sezoni zamijenila inače stalnog člana glumačke postave Kellana Lutza koji je sam otišao iz serije pa je njegov lik Kenny Crosby bio otpisan iz radnje u premijeri treće sezone.

Prije Lutzovog odlaska, sve je neugodno iznenadio odlazak glavne zvijezde serije Juliana McMahona koji je glumio šefa operativne skupine Jessa LaCroixa koji je dobio svoju zamjenu također u trećoj sezoni glumcem Dylanom McDermottom, koji se nalazi u ulozi Remyja Scotta.

Prije nego što je stigla u ovu seriju, Alexa Davalos imala je glavnu ulogu u Amazonovoj SF triler drami The Man in the High Castle koja se prikazivala od 2015. do 2019. godine, dio stalne glumačke postave bila je u serijama Mob City i Reunion, a pojavljivala se u serijama kao što su Punisher, Raines, Angel i Undeclared. U seriji FBI: Najtraženiji njezin je lik pomogao ekipi uloviti opasnog bjegunca Benjija koji je ubio Remyjevog brata. Zasad nije poznato kako će biti izveden njezin odlazak iz serije niti hoće li se Davos vratiti barem u jednoj epizodi da završe njezinu priču, ali isto tako trenutno je cijela peta sezona na čekanju zbog štrajka u Hollywoodu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala