Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bez granica od 19.rujna na AXN-u
Serija nam donosi tim elitnih istražitelja u lovu na zločince po cijeloj Europi, uključujući i naše krajeve

"Bez granica" od 19.rujna na AXN-u

Bez granica nova je i originalna akcijska dramska serija koju ćemo od 19. rujna gledati na kanalu AXN.

Serija zaviruje u svijet Međunarodnog kriminalističkog suda koji istražuje zločine koji prelaze državne granice i privodi zločince pravdi. Radnja Bez granica se odvija na atraktivnim lokacijama po cijeloj Europi, uključujući i našu regiju, na kojima team elitnih policajaca riješava najteže zločine.

Kroz globalizaciju mnoge se granice otvaraju za lakšu trgovinu, putovanja i kulturnu razmjenu. Nažalost, ta otvorenost daje šansu kriminalcima koji pronalaze nove načine kako iskoristiti sistem i prijetiti globalnoj sigurnosti. S obzirom da je Europa postala “sigurna kuća” za mnoge članove podzemlja pojavljuje se potreba za oformljavanjem specijalnog odreda vrhunskih istražitelja koji će rješavati probleme na globalnoj razini.


Zaplet serije počinje s bivšim njujorškim policajcem Carlom Hickmanom (glumi ga sjajni William Fichtner) koji je nakon ranjavanja na poslu postao ovisnik i sad preživljava radeći kao čistač. Njega Michel Dorn (legendarni Donald Sutherland), član Međunarodnog kriminalističkog suda regurtira u specijalnu jedinicu koja se bavi zločinima koji se događaju u više država. Tim u kojem se Hickman nađe malen je, ali sadrži stručnjake koji mogu izaći na kraj s raznim profilima zločina. Predvodi ga Louis Daniel, a sačinjavaju još i francuska kriminalistička analitičarka, vrhunski tehničar iz Njemačke, stručnjak za oružja i taktiku iz Sjeverne Irske te prikrivena mafijaška istražiteljica iz Italije.

Seriju Bez granica producirali su Edward Allen Bernero kojeg naša publika zna iz serije Zločinački umovi i ugledna njemačka producentica Rola Bauer. Sony Pictures Television Networks naručio je drugu sezonu serije za svoje međunarodne kanale među kojima i za AXN Adriu. Ukupno 12 epizoda snimat će se na lokacijama u Francuskoj, Češkoj, Monte Carlu i Bugarskoj.

Prva sezona Bez granica sadrži deset epizoda, a premijera prve planirana je 19. rujna na AXN-u Adria.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala