Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li Theo James nasljednik Roberta Pattinsona?
Mladi glumac pojavit će se u akcijskoj avanturi "Divergent" redatelja Neila Burgera

Je li Theo James nasljednik Roberta Pattinsona?

Foto: PR Photos


Film će režirati Neil Burger, a u njemu osim mladih snaga, Shailene Woodley i Thea Jamesa, glume i mnoga poznata imena kao što su Kate Winslet, Maggie Q., Jai Courtney, Zoë Kravitz, Ansel Elgort i dr. dok scenarij potpisuje Vanessa Taylor.
 
Osim Shailene koja je briljirala u filmu "The Descendants" s Georgeom Clooneyjem, jednu od glavnih uloga tumači i već spomenuti markantni Theo James. Radi se o 28-godišnjem britanskom glumcu grčkog podrijetla kojem mnogi predviđaju da će po popularnosti čak nadmašiti i Roberta Pattinsona.
 
Dosad smo ga imali prilike vidjeti između ostalog u filmovima "Underwold: Awakening", "You Will Meet a Tall Dark Stranger" Woodyja Allena i u seriji "Downton Abbey".
 
Film "Divergent" nastao je prema popularnoj knjizi autorice Veronice Roth, inače prvom nastavku trilogije. Radnja skoro u potpunosti podsjeća na "The Hunger Games", a priča je smještena u budućnost u Chicago, u postapokaliptično društvo gdje je svijet podijeljen u pet skupina prema tipovima osobnosti - nesebični, inteligentni, iskreni, mirni i hrabri, prenose Vijesti. Svaka osoba do 16. godine prisiljena je opredijeliti se za jednu i držati se pravila odabrane grupe.
 
Zaplet počinje kad se tinejdžerica Beatrice 'Tris' Prior poželi osloboditi homogenog društva, podijeljenog prema ljudskim osobinama. Ona napušta svoju skupinu narušavajući sigurnost svoje obitelji i pridružuje se drugoj skupini, gdje se zaljubljuje u jednog mladića.

Isječci iz filma "Divergent" čija je premijera zakazana za ožujak 2014. godine, predstavljeni su na Comic-Conu u San Diegu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala