Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dr. Vrući odlazi iz „Uvoda u anatomiju“!
Nakon osam godina sudjelovanja u hit seriji „Uvod u anatomiju“, glumac Eric Dane oprašta se od uloge dr. Vrućeg

Dr. Vrući odlazi iz „Uvoda u anatomiju“!

Foto: RTL

Donedavno su mediji nagađali da se Eric Dane povlači iz Hollywooda kako bi se posvetio obitelji, no prava je istina da je jedan od najzgodnijih televizijskih glumaca današnjice dobio novu ulogu u novoj seriji!

Iako je u svojoj 23 godine dugoj karijeri tumačio u 27 projekata, odnosno televizijskim serijama poput Roseanne, Bračne vode, Čarobnice, Las Vegas ili Privatna praksa te filmovima kao što su Marley i ja, Dan zaljubljenih ili Burleska, američki glumac Eric Dane svjetskom je gledateljstvu ostao zapamćen upravo po ulozi Marka Slonea, odnosno dr. Vrućeg, iz doktorskog serijala Uvod u anatomiju.

Ovaj 41-godišnjak oduvijek je volio sportove, no već je kao tinejdžer znao će umjesto karijere vrhunskog vaterpoliste postati glumac, pogotovo nakon što je sudjelovao u školskoj predstavi Svi moji sinovi Arthura Millera.

Uloga zavodljivog dr. Vrućeg donijela mi je najveću slavu, no ipak ju je odlučio napustiti zbog novog projekta televizijske kuće TNT nazvanog The Last Ship, temeljenog prema romanu Williama Brinkleya s renomiranim filmašem Michaelom Bayom kao izvršnim producentom. Dane će u ovom trileru imati glavnu ulogu kapetana broda, dok će mu 'pomoćnici' biti Adam Baldwin i Rhona Mitra.

Za Danea ovo će ljeto biti burno što se tiče poslovnih planova, no zasigurno će uživati u slobodnim danima uz suprugu, glumicu Rebeccu Gayheart, i kćeri Billie Beatrice i Georgiu Geraldine.

Dok novi projekt Erica Danea ne dođe na hrvatsko tržište, gledatelji ga mogu pratiti u novim nastavcima osme sezone serije Uvoda u anatomiju svakog utorka u terminu od 21 sat na RTL-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala