Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


EVOTV - najbrže rastući PAY TV u Hrvatskoj!
Digitalnu televiziju Hrvatske pošte korisnici prepoznaju zbog kvalitete, jednostavnosti i transparentnosti ugovaranja usluge

EVOTV - najbrže rastući PAY TV u Hrvatskoj!

SPONZORIRANI ČLANAK

U prvih mjesec i pol od plasiranja usluge na tržište više od 10 000 korisnika prepoznalo je sve prednosti i novitete koje je evotv, usluga digitalne televizije Hrvatske pošte, donijela na PAY TV tržište u Hrvatskoj. Evotv je pristupačna, prilagodljiva i transparentna usluga – korisnici biraju žanrove-pakete koje žele gledati i plaćaju samo ono što gledaju, a koliko dugo i gdje žele gledati evotv - ovisi isključivo o njihovim željama.

Kao glavnu prednost i obilježje usluge evotv korisnici prepoznaju dostupnost i jednostavnost - ne moraju imati fiksnu telefonsku liniju i pristup internetu niti satelitsku antenu – dovoljno je ukopčati digitalni prijemniku u struju i u TV.

Ono što je također vrlo važno - nema ugovorne obveze u smislu obveznog trajanja ugovora, korisnici gledaju evotv do kada žele. Mogu birati među sedam tematskih buketa programa i mijenjati ih po želji.

Izuzetno je atraktivna i ponuda HBO paketa - prvu godinu korištenja svi korisnici dobivaju na tržištu jedinstven i vrijedan dar – buket HBO i Cinemax, a prva dva mjeseca gledaju i sve ostale bukete za samo jednu kunu. Prema povratnim informacijama od korisnika doznajemo da su jako ugodno iznenađeni i kvalitetom i jednostavnošću, a naročito vrijednošću koju dobivaju za svoj novac.

Dostupan je u 80 posto kućanstava, a taj će broj i dalje rasti. Hrvatska se time našla među prvih deset zemalja Europe u kojima je uveden DVB-T2 standard, a evotv jedna je od prvih PAY TV usluga u svijetu koja se temelji na tom standardu.

Evotv je također i prva PAY TV usluga koja „putuje“ s korisnicima. Budući da ne ovisi o telefonskoj liniji ili internetskom priključku, korisnički uređaj može se prenijeti na drugu lokaciju, uključiti u TV uređaj i gledati program. Instalacija je krajnje jednostavna, korisnici mogu sami spojiti uređaj, a jedino što im treba su vanjska ili sobna antena.

Budući korisnici mogu ugovoriti uslugu kod svojeg poštara ili u najbližem poštanskom uredu, kao i pozivom Kontaktnom centru na besplatni broj telefona 0800 0707 te putem internetske stranice www.evotv.hr.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #12
    1 3
    gorlock gorlock @ 28.4.2013. 15:49

    @grozdolodane, sad je tvoj red, nemoj sad dozvoliti da tema ode u zaborav. 

  • #11
    1 2
    gorlock gorlock @ 25.4.2013. 15:27

    E pa da nastavimo, @jana_banana i @rosinante.

    Dakle, sapunica se nastavlja i dok god pišemo - ovaj članak je na vrhu i ljudi klikaju, gledaju, čitaju, a to je i @grozdolodanu u interesu.

    Meni je samo zabavno, ponekad mučno doduše, ali dobro dođe nekada malo ubiti vrijeme.

    @grozdolodane, dobro znaš da nisi zbog mene stavio avatar "flash gordona" već zbog @franza, koji nije moj klon.

    Šteta što ga nema, da te malo opere, a sad se sjetih i dr. @buzdovana eh, da ponekad mi fale, na forumu. 

    @franza viđam često i pozdravlja te. 

    I da @grozodolodane, novi avatar ti je baš simpa, još kad bi te grozdove spustio malo niže

  • #10
    2 0
    jana_banana jana_banana @ 25.4.2013. 9:23

    @rosinante - imaš potpuno pravo. naša interna sapunica s gordanom i gorlockom u glavnim ulogama prepuna je fantastičnih zapleta... a tek taj sofisticirani odnos ljubav - mržnja - žari i pali mojtv-om

  • #9
    1 0
    Rosinante rosinante @ 25.4.2013. 7:56

    ovdje je zanimljivije nego u svim turskim i španjolskim sapunicama zajedno..

    to be continued...

  • #8
    2 0
    gordan gordan @ 24.4.2013. 22:02

    Pa taj avatar sam samo zbog tebe stavio. Ne sjećaš se da ste me ti i tvoj klon jedno vrijeme zvali Flash Gordon? Ali nikako da ti udovoljim. Pusa. Sad ću stavit grozd.

Pogledaj sve komentare (12)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala