Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kreće hrvatska verzija američkog The Daily Showa
Ivan Šarić nije još dobio odgovor za posao kod Jona Stewarta, ali će mu konkurirati sličnim showom na MAXtv-u

Kreće hrvatska verzija američkog "The Daily Showa"

Foto: Facebook

Iako od američkog voditelja Jona Stewarta još nije stigao odgovor o zaposlenju, točnije njegovom angažmanu asistenta emisije "The Daily Show", poduzetnom Ivanu Šariću otvorila se neka druga prilika.

Naime, njegovu video zamolbu za spomenuti posao, na YouTube pogledalo je preko pola milijuna korisnika, a stand-up komičar Šarić dobio je priliku za vođenje novog satiričnog showa "News Bar TEVE" na MAXTV-u. Svaki tjedan će biti prikazan jedan skeč, a emisija će se u cijelosti emitirati petkom. Osmišljena je kao humoristična kronika bez cenzure aktualnih događaja u zemlji i svijetu. Preciznije, biti će to hrvatska verzija "The Daily Showa", prenosi vecernji.hr.



- U prvoj emisiji biti će govora o Sjevernoj Koreji, prosvjedima protiv ćirilice, izborima za Europarlament i nadolazećim lokalnim izborima… Imat ćemo lažne reportere koji će se javljati s lažnih terena. Cilj je emisiju dovesti do stupnja da kad netko u Saboru izvali neku glupost ili floskulu, drugi zastupnik kaže "ovo će sigurno završiti na News Baru" - kazao je Šarić koji ne skriva želju da njegova nova emisija dospije i na nacionalnu televiziju, a koji će se u showu zvati Branimir Hegel.

Mladi komičar kaže i kako još uvijek nestrpljivo čeka odgovor od Jona Stewarta.

- Bilo bi lijepo dobiti bilo kakav odgovor. Ako ga ne pošalje, biti će to kao da shvatiš da je cura tvojih snova malo glupa - našalio se Šarić koji je uvjeren da ga njegov idol neće lako zaboraviti.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala