Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Reynolds izveo foru iz serije The Office s Randallom Parkom za najavu komedije Imaginary Friends
Obiteljska komedija Johna Krasinskog ove nedjelje dobit će službeni trailer

Ryan Reynolds izveo foru iz serije "The Office" s Randallom Parkom za najavu komedije "Imaginary Friends"

Foto: YouTube

Novi obiteljski film Johna Krasinskog IF (Imaginary Friends), u hrvatskom prijevodu Imaginarni prijatelji, u nedjelju tijekom Super Bowla dobit će prvi službeni trailer, ali zato smo jučer dobili novi video o snimanju koji su predstavili Krasinski i Ryan Reynolds.

No, Krasinski ipak nije Krasinski – umjesto njega pojavio se Randall Park, fora iz američke humoristične serije The Office (9. sezona, 3. epizoda, Andy's Ancestry) u kojem su Parka ubacili u ulogu azijskog Jima Halperta umjesto Krasinskog kako bi zeznuli Dwighta (Rainn Wilson). Ovaj put Park je došao zeznuti Reynoldsa, a skeč završava tako što nam puštaju video sa snimanja dok čekamo onaj pravi trailer za vikend.

Pretpostavka jest da će nam trailer otkriti detalje o radnji, a do tad je iz Paramounta poznat službeni sinopsis: Imaginarni prijatelji priča o djevojčici čija je supermoć vidjeti druge imaginarne prijatelje pa će ona krenuti u jedinstvenu avanturu kako bi spojila zaboravljene prijatelje iz mašte s njihovom djecom. Uz Reynoldsa i Krasinskog (onog pravog) u filmu glume Cailey Fleming i Fiona Shaw te Phoebe Waller-Bridge, Steve Carell, Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Awkwafina, Christopher Meloni, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Richard Jenkins i Louis Gossett Jr. koji su posudili glasove imaginarnim prijateljima.

Krasinski je napisao scenarij i režirao film za koji kaže da je vrlo osoban te da ga je napravio da ga njegova djeca mogu pogledati: IF je film koji sam napravio za svoju djecu jer mislim da neće smjeti pogledati Mjesto tišine – Emily (Blunt) zove ga PG-40. Tako da sam morao napraviti film koji mogu pogledati i jako sam uzbuđen zbog toga. Ryan Reynolds je fantastičan u svakom smislu, a tu je i divna, talentirana Cailey Fleming. Za mene ovo je priča o vremenskim kapsulama. Imaginarni prijatelji su divni, ali su i vremenske kapsule za sve vaše nade, snove i ambicije dok je mozak bio na vrhuncu mašte. Mislim da nam kažu i nametnu da smo odrasli – što ako shvatimo da nikad nismo prestali biti djeca.“

Imaginarni prijatelji u kina nam stižu ovog svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala