Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivna premijera nove sezone hit serije Igra prijestolja
Početak proljeća HBO obilježava novim sezonama popularnih serija i mnogobrojnim filmovima

Ekskluzivna premijera nove sezone hit serije "Igra prijestolja"

Foto: HBO

Samo dan nakon američke premijere, 1. travnja u 20.05h, HBO će prikazati prvu epizodu treće sezone "Emmyjem" nagrađene HBO-ove hit serije Igra prijestolja, epske priče o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, osvajanju i pobjedi. Kao pripremu za treću sezonu od petka 29.ožujka do nedjelje 31. ožujka HBO će održati mini-maraton druge sezone popularne serije. Temeljena na popularnoj knjizi, Igra prijestolja prati kraljeve i kraljice, vitezove i odmetnike, lažljivce i plemiće u njihovoj borbi za vlast. U zemlji gdje ljeta traju desetljećima, a zime cijeli život, na pomolu su nevolje.. U seriji glume Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau i drugi.

Stiže nam i šesta sezona popularne Kalifornikacije. Dobitnik "Zlatnog globusa" David Duchovny vraća se u ulozi hedonističkog pisca Hanka Moodyja. Ovaj put Hank se nađe u divljem i glamuroznom svijetu rock and rolla. Uz Duchovnyja, u seriji glume Natascha McElhone, Pamela Adlon, Madeleine Martin i Evan Handler. Emitiranje nove sezone počinje 5. travnja u 20.05h.

Od 1. travnja se očekuje i početak prikazivanja nove sezone serije Epizode o britanskim scenaristima čiji proboj na američko tržište poremeti Matt LeBlanc. Također nastavljamo uživati u osmoj sezoni humoristične serije Trava o dilerici marihuane, samohranoj majci i ovisnici o opasnosti. Od utorka do četvrtka od 18.55h možemo pratiti kaotični život Larryja Davida u seriji Bez oduševljenja, molim, dok nam u 20.00h dolazi humoristična serija Čistilište u predgrađu o tinejdžerici koja se iz New Yorka seli u predgrađe. Uz to dolaze i nove epizode nove serije iz originalne HBO produkcije, Banshee - kriminalistička drama o bivšem zatvoreniku koji preuzima identitet šerifa, ali nastavlja sa kriminalnim djelatnostima.

Novu epizodu serije Spartak: Rat prokletih očekujemo već ovog petka, 29.ožujka. Od 21.05h gledajte kako su se ustanku pridružile tisuće slobodnih robova, a Spartak se sprema za rat s Rimom.. Već dva dana poslije, očekujemo i novu epizodu treće sezone serije Odgoj za početnike, hvaljene komedije Grega Garcije, dobitnika nagrade "Emmy", koja nastavlja pratiti komične pustolovine obitelji Chance.

Očekujte i premijeru druge sezone mini-serije Crno zrcalo, znanstveno-fantastične drame koja zadire u kolektivnu nelagodu suvremenog svijeta. Ova crnohumorna drama daje novi pogled na to kako je tehnologija preobrazila gotovo sve aspekte naših života.

Uz hit serije, očekuju nas i zanimljivi filmski naslovi: animirana komedija Scooby Doo: glazba vampira u kojem družina posjećuje festival vampira gdje pravi vampir namjerava osujetiti slavlje; epska avantura Crno zlato o sukobu dvojice arapskih emirata iz 1930-ih godina; akcijska komedija Neka bolji pobjedi o dvojici prijatelja koji se zaljube u istu ženu;Ovo mora biti pravo mjesto, drama o bogatoj bivšoj rock zvijezdi koji iz dosade ide u potragu za očevim progoniteljem; dokumentarni film Putovanje iz snova o Petru Koukalu, igraču badmintona koji na vrhuncu karijere saznaje da ima rak; znanstveno-fantastična avantura Hugo o dječaku koji ide na misteriozno putovanje; klasik Persona Ingmara Bergmana o slavnoj glumici koja doživi živčani slom; biografska drama Dugo putovanje u noć o burnom obiteljskom životu Eugenea O'Neilla; film Boksač o životnoj priči boksača Mickeya Warda, i još mnogi drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala