Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona InDizajna s Mirjanom Mikulec na RTL2!
Nova sezona lifestyle emisije o dizajnu interijera s emitiranjem počinje od nedjelje 24. veljače u 17:30 sati

Treća sezona "InDizajna s Mirjanom Mikulec" na RTL2!

Foto: RTL


- Treća me sezona posebno raduje jer pokazuje da imamo vjerno gledateljstvo koje prati naše priloge i sluša naše savjete. Upravo zbog njih trudimo se iz sezone u sezonu biti bolji, pospješiti kvalitetu uređivanja unutarnjih prostora, ali i same produkcije. Ove sezone javnosti otvaramo vrata doista impresivnih interijera, donosimo gledateljima još bolje i zanimljivije priloge u rubrici 'Uradi sam', te u goste dovodimo kreativce koji će nas podučiti kako učiniti svoje radne prostore, domove, trgovine ili kafiće što funkcionalnijim, ljepšim i ugodnijim za život. U svakom slučaju nadam se da ćete primijetiti naš trud i pratiti nas u novoj sezoni“, rekla je Mirjana ističući kako je ponosna na Facebook stranicu emisije koja trenutno broji preko trinaest i pol tisuća 'lajkova' u znak potpore. Naime, preko iste stranice Mirjana i njezin stručni tim svakodnevno odgovaraju na desetke upita o savjetima za uređenje doma, ureda ili drugog poslovnog prostora, poput trgovine ili kafića.


Želite osvježiti dnevni boravak ili kuhinju novim namještajem? Ili bi se radije okušali u renoviranju tavana? Sada je pravo vrijeme da ostvarite svoje želje i dočekate proljeće u novom okruženju jer ćete savjete, ideje i primjere kako to učiniti moći pronaći u novim epizodama treće sezone „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ koja počinje s emitiranjem u nedjelju, 24. veljače u 17:30 sati na RTL2!
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala