Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mark Wahlberg: Entourage film je u procesu nastajanja
Wahlberg je otkrio kako se trenutno piše scenarij te da se film može očekivati tokom 2013. godine

Mark Wahlberg: "Entourage" film je u procesu nastajanja

Foto: PR Photos

"Entourage" (Svita) je Emmyijem nagrađena američka TV serija koja se originalno emitirala na HBO-u od 2004. do 2011.

Kreirao ju je Doug Ellin, a radnja serije na pomaknut način prati svakodnevni život mladog Vincenta Chasea, glumca u usponu u modernom Hollywoodu i njegovu svitu. Sa sobom je iz rodnoga Queensa poveo menadžera Erica, polubrata glumca Dramu i zabavnjaka i rap-producenta u usponu Turtlea. Zajedno dijele dobro i zlo u napetom hollywoodskom životu gdje su ulozi visoki, a novac i iskušenja veći nego ikada.

Navikao na pogodnosti statusa zvijezde, Eric se, zajedno s Vinceovim ludim superagentom Arijem, mora pobrinuti da Vinceova karijera nastavi svoj uspon donoseći mudre odluke koje će mu osigurati dugogodišnju karijeru u svijetu prolazne slave.


Osim Ellina, izvršni producenti serije su i Mark Wahlberg te Stephen Levinson, a glavni zaplet je djelomično temeljen upravo na Wahlbergovim stvarnim životnim iskustvima.

Kada je hvaljena serija nakon 96 nastavaka, točnije osam sezona došla svome kraju, zbog iznimne uspješnosti i interesa javnosti, počele su špekulacije oko mogućnosti snimanja filma. Sada je te glasine konačno potvrdio i sam Wahlberg koji kaže kako je scenarij za film "Entourage" trenutno u procesu nastajanja.

- Doug Ellin zaista sada piše scenarij kako smo i dogovorili. Konačno je započeo i nadam se da mu neće trebati puno vremena za njega - kazao je Wahlberg koji je otkrio da se film može očekivati već tokom 2013. godine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala