Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mark Wahlberg je na nadahnjujućem putovanju u filmu Arthur the King
Objavljen je prvi trailer za film koji se temelji na nadahnjujućoj istinitoj priči o vjernom psu

Mark Wahlberg je na nadahnjujućem putovanju u filmu "Arthur the King"

Nikad ne podcjenjujte odlučnost čovjekovog najboljeg prijatelja. Lionsgate je predstavio prvi trailer za Arthur the King koji prikazuje Marka Wahlberga kojem se pridružuje otrcani ulični pas u kilometrima dugoj pustolovnoj utrci koju par nikada neće zaboraviti.

Temeljen na knjizi trkača Mikaela Lindnorda Arthur: Pas koji je prešao džunglu kako bi pronašao dom (Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home), film prikazuje posljednju priliku Michaela Lighta (Wahlberg) za slavu na Svjetskom prvenstvu u avanturističkim utrkama u Dominikanskoj Republici. Putovanje njegovog tima poprima zanimljiv zaokret kada pronađu Arthura, odanog psa koji odlučuje izdržati iscrpljujuće desetodnevno putovanje od 435 milja zajedno s njima.

Trailer nam predstavlja Lighta, koji se bliži mirovini te pronalazi tim i sponzora za još jednu avanturu koja će ga provesti kroz opasan teren uz penjanje, vožnju biciklom i kajakom. Svjestan je rizika, ali želi to uzbuđenje iako ga obitelj uvjerava da utrka neće odrediti tko je on.

Prije nego što tim krene, Light baca nekoliko mesnih okruglica psu lutalici, što će na kraju promijeniti tijek njegovog putovanja kada ih isti pas pronađe na kiši 200 milja duž njihovog puta. U Arthuru pronalazi suputnika u patnji koji se borio kroz teškoće kao i on.

Arthur the King obećava da će biti klasična priča o druženju sa životinjama o neraskidivoj vezi između čovjeka i njegovog krznenog prijatelja. Dok utrka završi, Arthur će potpuno promijeniti način na koji Light i njegov tim gledaju na pobjedu, odanost i što je najvažnije, prijateljstvo zahvaljujući njihovoj bliskoj vezi.

Na čelu takve priče za cijelu obitelj je Simon Cellan Jones, koji također ima Wahlbergovu obiteljsku akcijsku komediju A Family Plan na popisu za prosinac. Scenarij dolazi od Michaela Brandta.

Za svoje putovanje u filmu Arthur the King, Wahlberg će uz sebe imati neke talente visokog profila: Simu Liu, Nathalie Emmanuel i Ali Suliman njegov su pobjednički tim. Glumačku postavu zaokružuju Juliet Rylance i Paul Guilfoyle sa stručnjakom za preživljavanje Bearom Gryllsom koji se pojavljuje kao on sam.

Arthur the King stiže u kina 22. ožujka 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala