Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC on FX 4: Stolar protiv Nasilnika besplatno na Fight Channelu!
Event iz Revel Casina u Atlantic Cityju predvode top borci lake kategorije, Gray Maynard i Clay Guida

UFC on FX 4: Stolar protiv Nasilnika besplatno na Fight Channelu!

Piše: fightchannel.hr

Kao odličan uvod u finale brazilske verzije The Ultimate Fightera, odnosno UFC 147, u noći s petka na subotu, 22. lipnja gledat ćemo UFC on FX 4 priredbu.

Event iz Revel Casina u Atlantic Cityju predvode top borci lake kategorije, Gray Maynard i Clay Guida. Prijenos starta u 03:00 h iza ponoći i možete ga gledati uživo na Fight Channelu.

Iako je grad kocke već u šest navrata ugostio najjaču svjetsku MMA promociju, priredba narednog vikenda će biti prva nakon sedam dugih godina i UFC-a 53 koji je održan davne 2005. Dovoljan je to razlog da su čelnici UFC-a za povratak u Atlantic City sastavili vrlo zanimljiv popis borbi među kojima se, dakako, ističe glavni okršaj Maynarda i Guide.

Težak povratak "Nasilnika" i "Stolara" među izazivače

Iako pobjeda niti jednom od ove dvojice neće donijeti izazivačku poziciju, radi se o izuzetno važnom meču i za "Nasilnika", ali i za "Stolara". Obojica su, naime, u posljednjim mečevima poraženi i ispred njih je težak povratak među potencijalne izazivače.

Guida se nije borio još od studenog prošle godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca poražen od aktualnog prvaka Bensona Hendersona. Dvoboj koji je trebao odlučiti o sljedećem izazivaču spasio je premijeru UFC-a na FOX televiziji s obzirom da su Dos Santos i Velasquez u kavezu proveli tek nekoliko sekundi prije nego što je Brazilac nokautirao Meksikanca.

Jednako zanimljiv i kvalitetan posljednji meč odradio je i Gray Maynard. Nakon neodlučenog ishoda protiv Frankieja Edgara na UFC-u 125 koji je proglašen MMA dvobojem godine, dvojac se opet sučelio na UFC-u 136 u listopadu 2011. Edgar se još jednom vratio iz mrtvih te je u nevjerojatnom obratu svladao Maynarda zadržavši pritom titulu. Koliko je težak to poraz bio za bivšeg izazivača govori i podatak da se nakon tog dvoboja odlučio razići sa svojim dotadašnjim timom (Xtreme Couture) i promijeniti cijelu trenersku garnituru.

S obzirom da je iza dvojice prilično duga pauza, ali i da su i Guida i Maynard poznati kao beskompromisni borci, vjerujemo da nas očekuje paklen dvoboj na UFC on FX 4 priredbi.

Netom prije ovog dvojca u kavez Revel Casina ući će UFC-ov veteran lake kategorije Spencer Fisher u nadi da će izboriti ostanak u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Ovaj američki borac, koji se u UFC-u natječe još od davne 2005., u posljednje vrijeme se, naime, i ne može pohvaliti dobrim rezultatima. Od pet zadnjih mečeva, Fisher je izgubio čak četiri, pa bi poraz od kvalitetnog Kanađanina Sama Stouta gotovo sigurno bio koban za njegov nastavak karijere u UFC-u.

Stout, s druge strane, također traži povratak na pobjedničke staze jer je u zadnjem meču na UFC-u 142 posrnuo protiv Brazilca Thiaga Tavaresa. I Kanađanin je dugogodišnji UFC-ov borac koji je u oktogonu debitirao još 2006. upravo protiv Fishera. Tada je slavio podijeljenom odlukom sudaca, no Amerikanac mu je vratio godinu dana kasnije kada je on pobijedio sudačkom odlukom. Treći i vjerojatno posljednji okršaj ovog dvojca izazvao je mnogo zanimanja javnosti i bit će dostojan uvod u okršaj Guide i Maynarda. Valja naglasiti kako je Stout u posljednjih šest dvoboja uhvatio čak četiri bonusa, od čega su tri bila za najbolji meč večeri. Nema sumnje da će istu stvar ganjati i u Atlantic Cityju.

U glavnom dijelu večeri nastupit će još i Brian Ebersole protiv TJ Waldburgera, kao i Ross Pearson protiv Cuba Swansona.

Nikako nemojte propustiti sjajnu uvertiru u UFC 147 koja starta u noći s petka na subotu u 03:00. Samo na Fight Channelu!

UFC on FX4: Guida vs. Maynard

Glavne borbe:

Clay Guida vs. Gray Maynard
Spencer Fisher vs. Sam Stout
Brian Ebersole vs. T.J. Waldburger
Ross Pearson vs. Cub Swanson

Uvodne borbe:

Hatsu Hioki vs. Ricardo Lamas
C.J. Keith vs. Ramsey Nijem
Joey Gambino vs. Steven Siler
Matt Brown vs. Luis Ramos
Chis Camozzi vs. Nick Catone
Ricardo Funch vs. Dan Miller
Edwin Figueroa vs. Ken Stone
Brock Jardine vs. Rick Story

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala