Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Unutar samačkog života Johnnyja Deppa
Već više od godinu dana par Depp-Paradis živi razdvojeno, a glumac redovito provodi vrijeme s rokerom Marilynom Mansonom

Unutar samačkog života Johnnyja Deppa

Iako je tek objavio kako se rastaje od partnerice Vanesse Paradis, Johnny Depp već dulje vrijeme vodi samački život, piše časopis People.

Već više od godinu dana par živi razdvojeno, a iako su oboje uglavnom u Los Angelesu, ne odsjedaju pod istim krovom. Depp redovito partija s rokerom Marilynom Mansonom, provodeći večeri u njegovoj vili, što je i dovelo do njihove nedavne muzičke suradnje.

Depp je također vrlo zaposlen snimajući Disneyev film Lone Ranger u New Mexicu i Coloradu. No, pokazao je malo interesa u socijaliziranju izvan filmskog seta: kad ne snima, Depp se redovito vraća u Los Angeles privatnim avionom nekoliko puta tjedno. Djeca Deppa i Paradis, Lily-Rose(13) i Jack(9) upisani su u škole u Los Angelesu.

Kada se 14-godišnja veza počela javno klimati, nakon što se dvije godine nisu pojavili zajedno na "crvenom tepihu", započele su glasine koje su Deppa povezivale s njegovim filmskim kolegicama. Amber Heard, koja je s Deppom glumila u Dnevnicima ruma, spažena je ranije ove godine, kako s glumcem odlazi privatnim avionom. Heard, koja se izjasnila kao biseksualka, tada je povela dugogodišnju djevojku Tasyu van Ree.

Na glasine o vezi s Evom Green, kolegicom iz filma Sjene tame, te Robin Baum, njegovom dugogodišnjom publicisticom, Deppov glasnogovornik nije imao komentara.

Prošlog je tjedna Vanessa Paradis promovirala svoj novi film Je Me Suis Fait Tout Petit u Parizu.

- Izgledala je jako umorno. Jednostavno nije izgledala dobro ni sretno - komentirao je jedan od prisutnih na promociji.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala