Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeni trailer za Aquaman and the Lost Kingdom prepun je akcije i poznatih glumaca
Nova DC avantura u kina diljem svijeta stiže prije Božića, a najava otkriva detalje o radnji

Službeni trailer za "Aquaman and the Lost Kingdom" prepun je akcije i poznatih glumaca

Foto: YouTube

Nakon punih pet godina u kina nam stiže novi Aquaman za koji smo sinoć konačno dobili i prvi službeni trailer od dvije i pol minute s hrpom akcijskih scena.

Aquaman and the Lost Kingdom ponovno nam donosi Jasona Momou u ulozi Arthura Curryja, bolje poznatog kao pola čovjek, pola junak Atlantide Aquaman, koji sad sjedi na tronu nakon događaja u prvom filmu. U nastavku morat će se pomiriti sa svojim polu-bratom Ormom (Patrick Wilson) jer će to biti jedini način da pobijede nemilosrdnog Black Mantu (Yahya Abdul-Mateen II).

Detalji o radnji navode kako je Black Manta ovaj put nepobjediv zahvaljujući moćnom, mitskom Crnom trozupcu koji možemo vidjeti u traileru. Aquaman i Orm morat će po strani ostaviti sve svoje prepirke i razlike kako bi spasili svijet od gotovo sigurnog uništenja. U najavi vidimo i da je Aquaman dobio sina s Merom koju glumi Amber Heard, ali koju ćemo vidjeti u puno manjem broju scena od onog što je bilo planirano – film svakako privlači pažnju i zato što je njezin prvi veliki projekt nakon neslavnog suđenja između glumice i bivšeg muža Johnnyja Deppa. Heard se požalila da joj je uloga svedena na minimum, iako je redatelj pojasnio da je cilj nastavka oduvijek bio na odnosu između Aquamana i Orma.

Svoje uloge iz prvog filma još ponavljaju Nicole Kidman, Temuera Morrison, Willem Dafoe i Dolph Lundgren, Randall Park glumi doktora Shina nakon cameo uloge u prvom filmu, a nova lica su Vincent Regan, Indya Moore i Pilou Asbæk. James Wan režirao je nastavak kao i prvi film, a David Leslie Johnson-McGoldrick napisao je scenarij.

Ovaj Aquaman četvrti je DC-jev film koji nam stiže ove godine i zadnja ovogodišnja nada za spas nakon što su Shazam! Bijes bogova, Flash i Blue Beetle doživjeli apsolutni flop kod publike. Novi šefovi DC studija James Gunn i Peter Safran rade na rebootu DC Universea, ali do dan danas nije poznato hoće li Momoa kao Aquaman biti dio nove postave.

Aquaman the Lost Kingdom u kinima očekujemo 20. prosinca, a u Hrvatskoj mu je službeni prijevod Aquaman i izgubljeno kraljevstvo i premijera mu je 19. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala