Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao dugoočekivani trailer za Skyfall
Daniel Craig treći se put vraća kao slavni agent 007 - James Bond i to u filmu "Skyfall" redatelja oskarovca Sama Mendesa

Stigao dugoočekivani trailer za "Skyfall"

Foto: PR Photos

Svijet se već dulje vrijeme pitao (i strpljivo čekao) kako će to novi film o slavnom agentu 007 - Jamesu Bondu, redatelja Sama Mendesa, izgledat, a sada je konačno stigao i odgovor u obliku prvog, toliko željenog teaser-trailera. Sony je tako jutros konačno pustio video za "Skyfall", treći Bondov film glumca Daniela Craiga, ali ovoga puta pod vodstvom oskarovca Mendesa ("American Beauty").

Craig je već izjavio da će novi film biti Bond s velikim B te da je scenarij sjajan, a Mendes je potvrdio kako je priča fantastična i da je riječ o samostalnoj radnji, koja nema nikakve izravne veze s prethodna dva Craigova Bonda.

Naime, Bonda će novi film dovesti do Šangaja, Istanbula i Škotske te testirati njegovu odanost M (tumači Judi Dench) tokom napada na MI6. Podsjetimo i kako je snimanje ovog filma dugo bilo pod upitnikom zbog MGM-ove financijske krize te se kao koproducent uključio Columbia Pictures.



Osim trailera, Sony je pustio i nešto malo dulji tzv. super trailer, ali da se ne bi sada previše uzbudili oko ovoga - super trailer uključuje već ovaj prikazani trailer u kombinaciji s najavom za igricu "007:Legends".

Termin američke premijere zakazan je za 9. studenog, europski pak termin je 26. listopada, a osim Craiga, u filmu ćemo imati prilike vidjeti i Javiera Bardema, Ralpha Fiennesa, Alberta Finneya, Berenice Malohe kao nova Bondova djevojka te Naomie Harris.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala