Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 1.10.
Prvi dan listopada donosi nove epizode odličnih emisija i serija te rado gledanih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 1.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Niz zabavnih, dramatičnih, šokantnih i dirljivih nastupa nastavit će se i u drugoj epizodi jer u najuzbudljiviji talent show stiže 11 novih natjecatelja koji će pokazati svoje talente!

Mrtvozornica, HTV 2 u 23:20 sati
Gusarski festival u Lighthavenu savršeno je mjesto za pljačku. Dok se Davey daje u potjeru za lopovima, Jane pokušava otkriti zašto je more na plažu izbacilo čovjeka bez lica.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 0:10 sati
Flemming Torp još nije prebačen u drugu postaju, a udovica Nancy Brinck pronađena je mrtva za upravljačem automobila. To znači da Dan i Flemming moraju riješiti posljednji slučaj kao tim.

FILMOVI

Sean Connery protiv Jamesa Bonda, HTV 2 u 20:15 sati
Uz pomoć rijetkih i ekskluzivnih arhivskih snimki te glumaca i redatelja s kojima je snimao ovaj nam film otkriva više o jednom od najcjenjenijih holivudskih glumaca.

Iron Man 2, RTL u 20:15 sati
Radnja filma ponovno se vrti oko multimilijardera Tonyja Starka (Robert Downey Jr.) koji se suočava sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom što on nikako ne želi učiniti, jer se boji da bi ista mogla pasti u krive ruke.

Noć u muzeju 2, HTV 1 u 21:10 sati
Nad Smithsonian muzejom u Washingtonu nadvila se noć. Čuvari su otišli svojim kućama, svjetla su pogašena, školarci su zamotani u svojim krevetićima... ali sprema se nešto veliko, a bivši noćni čuvar Larry Daley (Ben Stiller) naći će se u najmaštovitijoj avanturi svih vremena.

Vlak pun love, Doma TV u 21:40 sati
Wesley Snipes i Woody Harrelson dva su neobična brata koji će do novca za ostvarivanje svojih snova pokušati doći kršeći upravo onaj zakon koji su se zavjetovali štititi.

Stuber, RTL u 22:30 sati
Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu pokupi putnika za kojeg se ispostavi da je policajac u potjeri za brutalnim ubojicom, morat će se potruditi zadržati zdrav razum, svoj život i pet zvjezdica za vožnju.

Zavjet ljubavi, Nova TV u 22:30 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce.

Asistentica, HTV 1 u 0:15 sati
Drama prati jedan dan u životu Jane (Julia Garner), nedavne diplomantice i perspektivne filmske producentice, koja je nedavno pronašla svoj posao iz snova kao mlađa asistentica moćnog mogula zabavne industrije. No, kako Jane slijedi svoju svakodnevnu rutinu, ona i mi postajemo sve svjesniji zlostavljanja koje podmuklo boji svaki aspekt njezina radnog dana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala