Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.5.
Hrpa hit filmova od kojih se svakako ističe premijera najnovijeg Jamesa Bonda "Za smrt nema vremena"

TV Preporuke dana – Subota 20.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Najopasnije željezničke pruge na svijetu, HTV 1 od 21 sat
Na putu iz Švicarske u Italiju, vlak Bernina Express mora prijeći više od 196 mostova i vijadukata i proći kroz 55 tunela. Zbog vremenskih uvjeta, nadmorske visine i planinskih krajolika ova je željeznička linija kroz Grižunske Alpe i danas opasna. Filmska ekipa prati zimsko putovanje Bernina Expressa najvišom željezničkom prugom u Alpama.

FILMOVI

Na drugoj strani svijeta, HTV 1 u 20:15 sati
Za mnoge, glazba Beatlesa simbol je turbulentnih šezdesetih godina prošlog stoljeća. U svom novom filmskom mjuziklu, proslavljena redateljica Julie Taymor koristi više od 30 tih skladbi kako bi ispričala priču o tom burnom vremenu.

Za smrt nema vremena - TV PREMIJERA, Nova TV u 20:15 sati
Bond je napustio aktivnu službu no njegova penzija je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Bojni brod, RTL u 20:15 sati
Radnja filma, baziranog na strateškoj igri Battleship, vrti se oko međunarodnih pomorskih snaga koje iznenada bivaju uvučene u žestoku bitku sa izvanzemaljcima, koji u našim oceanima odluče izgraditi snažan izvor energije.

Glup i gluplji, RTL u 22 sata
Komedija koja je svojim nerazblaženim humorom na granici degutantnosti promijenila pravila žanra te je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima, od kojih su se tek iznimno rijetki uvjerljivošću približili ovom pionirskom biseru.

Slučaj Richarda Jewella, Doma TV u 22:35 sati
Richard Jewell, herojski je spasio tisuće života od bombaškog napada na Olimpijskim igrama 1996. godine. Nekoliko dana kasnije lokalni je dnevni list objavio tekst pod naslovom: FBI sumnja da je bombu postavio zaštitar heroj. Stvari su se tada počele odvijati nevjerojatnom brzinom...

Terminator Genisys, Nova TV u 23:20 sati
Terminator: Genisys film je sa spektakularnim prikazom svijeta budućnosti, apokaliptičnim scenama borbi između ljudi i kiborga, karizmatičnim mladim glumcima te, naravno legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerom i T-1000!

Noć vještica, RTL u 23:55 sati
Jedanaesti po redu u slasher franšizi, nova Noć vještica donosi vrhunac priče o maskiranoj uhodi Laurie Strode. Ignorirajući kontinuitet prethodnih nastavaka, scenaristi radnju smještaju 40 godina nakon što je Strode na Noć vještica izbjegla smrtonosni pohod čovjeka pod bijelom maskom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala