Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nogomet: Manchester City - Manchester Utd
U 131 godini i 164. međusobna susreta možemo reći – gradski rivali United i City igraju najvažniji derbi u svojoj povijesti.

Nogomet: Manchester City - Manchester Utd

U 131 godini i 164. međusobna susreta možemo reći – gradski rivali United i City igraju najvažniji derbi u svojoj povijesti. United je prvi, ima 3 boda više od Citya, ali pobjedom bi City preuzeo vodstvo zbog bolje gol razlike i međusobnog omjera.

Ako se na dan derbija u Manchester spuste vanzemaljci, nitko ih neće pitati zašto su ovdje, imaju li recept za vječni život, univerzalni mir ili zašto imaju 3 oka. Neće ih tražiti odgovore na pitanja Piramida, Atlantide, misterije žena, Stonehengea i zagrobnog života. Pitati će ih – što misle, tko će danas pobijediti? Ništa taj dan nije i ne može biti važnije od ovog susreta koji ne mora, ali vjerojatno hoće dati odgovor na pitanje novog engleskog prvaka. Najsličnija situacija u povijesti dogodila se davne 1968. godine, no onda su se City i United susreli 8 kola prije kraja. Pobijedio je City na Old Traffordu 3:1 i te godine i uzeo titulu sa 2 boda prednosti pred Unitedom. Ove sezone i City i United su me već dva puta prevarili. Prvo je City imao solidnu prednost u bodovima i pokriće u sjajnoj igri, da sam ustvrdio kako su sigurni prvaci. Nakon njihovog pada u formi, United ih je preskočio, stvorio veliku bodovnu prednost, igrao sjajno, titulu sam tad dodijelio njima. Treći put se ne dam navući, prognozirati ovaj susret je nemoguće, odlučiti će ga možda kolektiv, možda raspoloženi pojedinac, no ono što je sigurno – vidjeti ćemo utakmicu koju ćemo dugo pamtiti i prepričavati.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala