Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nogomet: Manchester Utd – Everton
Trener Evertona Moyes morati će dići svoju momčad nakon razočaravajućeg ispadanja u polufinalu FA Kupa, ima li boljeg načina od kvarenja računa velikom Unitedu na njihovom Old Traffordu?

Nogomet: Manchester Utd – Everton

Iako je 5 bodova još uvijek ogromna prednost, poraz od Wigana unio je nemir u svlačionicu Manchester Uniteda. Od gotovine su napravili „kredit u švicarcima“, sadašnja situacija im oduzima bilo kakvo pravo na grešku, ukoliko ne žele pitanje prvaka rješavati u direktnom srazu sa Cityem.

Stoga im je od preostale 4 utakmice do kraja prvenstva, ova možda i najključnija. Naime, ukoliko ukalkuliramo moguć poraz od Citya, United osvaja titulu tek ako pobjedi u sva 3 preostala susreta. Domaća utakmica protiv Swansea ne bi trebala biti problem. Gostovanje u Sunderlandu nije lako, ali s obzirom na izuzetno prijateljske odnose ova dva kuba, teško je povjerovati da bi baš oni bili ti koji bi „poginuli na terenu“ da im uskrate titulu, dakle preostaje kao najkritičniji ovaj, domaći sraz sa Evertonom. Seriju sjajnih igara i 4 pobjede i remi u posljednjih 5 susreta Everton je prekinuo u zao čas, u polufinalu FA Kupa izgubili su od gradskih rivala Liverpoola na Wembleyu. Sigurno će to psihološki loše utjecati na momčad, no Everton je Unitedu uvijek bio tvrd orah. Zadnja dva susreta Manchester je tijesno pobjeđivao sa 1:0, prije toga Everton je dobijao 3:1 i igrali su neriješeno 3:3. Trener Evertona Moyes morati će dići svoju momčad nakon razočaravajućeg ispadanja u polufinalu FA Kupa, ima li boljeg načina od kvarenja računa velikom Unitedu na njihovom Old Traffordu?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala