Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brangelina danas u Zagrebu!
Slavni hollywoodski par posjetiti će Zagreb gdje će večeras premijerno predstaviti Angelinin redateljski prvijenac "U zemlji krvi i meda"

Brangelina danas u Zagrebu!

Foto: PR Photos

Slavni hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt danas će posjetiti Zagreb gdje će premijerno predstaviti Angelinin redateljski prvijenac "U zemlji krvi i meda". Nakon što je ovih dana boravila u Sarajevu te oduševila tamošnje obožavatelje, Angie će s malo hollywoodskog glamura počastiti i nas. Svečana premijera održat će u večeras u Cinestaru Arena na zagrebačkom Laništu. Premijera u Zagrebu bit će ekskluzivna prilika da gledateljima u Hrvatskoj, film predstave osobno Angelina Jolie i ekipa filma predvođena glavnim glumcima: Zanom Marjanović, Goranom Kostićem, Radom Šerbedžijom, Vanesom Glodjo i Brankom Đurićem.


Kako doznaje Index.hr, lobi Cinestara Arena krasit će crveni tepih dugačak čak 60 metara kojim će prošetati jedna od najpoznatijih holivudskih oskarovki u pratnji Brada Pitta. Obožavatelji koji žele osjetiti glamur u Zagrebu pozvani su da uveličaju događanje i pozdrave Angelinu Jolie. Poznati par navodno će boraviti u luksuznom zagrebačkom hotelu Westin, a stići će privatnim letom.


Podsjetimo kako je Jolie već posjetila Hrvatsku. Prijateljica Rade Šerbedžije ovo ljeto je stigla na Brijune te gledala predstavu "Kralj Lear" kazališta Ulysses, koju je režirala Lenka Udovički. Nakon predstave uživala je u domaćim specijalitetima, a susrela se i s predsjednikom Ivom Josipovićem te njegovom suprugom. Tada je na Brijune stigla sa svoje dvoje djece, a Hrvatskom je bila potpuno oduševljena. Nadajmo se da će je i današnji boravak u Zagrebu jednako oduševiti.

Većina TV kuća pratiti će svečanu premijeru filma, a na CineStar TV-u moći ćete ju vidjeti po slijedećem rasporedu:

Petak - 16:45 -19:15: Izravni prijenos sa svečane premijere "U zemlji krvi i meda" iz Cinestar Arene zagreb
Subota - 21:00: Repriza izravnog prijenosa
Nedjelja - 21:00: Repriza izravnog prijenosa

L.M./MojTV

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala