Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvrtka - premijera na AXN-u
Kreativni tim producenta Lukasa Reitera i renomirana autora Johna Grishama donosi eksplozivnu novu seriju temeljenu na bestseleru Tvrtka

"Tvrtka" - premijera na AXN-u

Foto: hbo.hr

Kreativni tim izvršnog producenta Lukasa Reitera (Bostonsko pravo, Zakon i red, Pravda za sve) i renomirana autora Johna Grishama donosi eksplozivnu novu seriju temeljenu na međunarodnom bestseleru Tvrtka. "Tvrtka" je prva originalna serija koju je naručila mreža SPT za svjetsku distribuciju, a producirao ju je eOne u suradnji s kućama SPT Networks i Paramount Pictures.

U Tvrtki se nastavlja priča o Mitchellu McDeereu i njegovoj obitelji deset godina nakon događaja u popularnom filmu i romanu. Kao mladi suradnik Mitch je raskrinkao prestižnu memfišku odvjetničku tvrtku Bendini, Lambert & Locke koja je djelovala kao paravan čikaške mafije. Život mu više nikad nije bio isti. Nakon teških deset godina tijekom kojih su se nalazili u programu zaštite svjedoka, Mitch i obitelj izlaze iz izolacije odlučni vratiti svoje živote i budućnost – no otkrivaju da opasnosti iz prošlosti i dalje vrebaju, a nove prijetnje nalaze se posvuda.


Kreativni tim izvršnog producenta Lukasa Reitera i renomirana autora Johna Grishama nije samo stvorio uzbudljivu priču nego se pobrinuo i za podjelu uloga. Josh Lucas (Mitch McDeere), američki glumac i producent poznat iz filmova Šminkerica sa sela i Cijena istine, dobio je glavnu ulogu. Njegovu suprugu (Abby McDeere) glumi Molly Parker koja je 2011. g. igrala u Showtimeovoj seriji Dexter. Mitchevu seksi tajnicu (Tammy Hemphill) igra za Oscar nominirana Juliette Lewis koja je dobila jednake pohvale kritike i publike za svoju glumu u Rtu straha. Za ulogu Mitcheva brata Raya McDeerea odabran je Englez Callum Keith Rennie. Glumio je u serijama i filmovima Otok smrti, Battlestar Galactica, Domino efekt i Isplata.


Inače, "Tvrtka" je prva originalna serija koju je naručila mreža SPT za svjetsku distribuciju, a prikazivat će se na AXN-u u Aziji, Latinskoj Americi, Srednjoj Europi, na Pirenejskom poluotoku i u Italiji, a na Sony Entertainment Televisionu diljem Afrike, Rusije i Baltika.



Premijera je na AXN-u: 19. veljače, nedjelja u 20.10 h.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala