Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve što sigurno niste znali o Larinom izboru
Više od milijun gledatelja svakodnevno prati nove epizode "Larinog izbora" te se pitaju koga će lijepa Lara izabrati

Sve što sigurno niste znali o "Larinom izboru"

Foto: Nova TV

U "Larinom izboru" je trideset i pet glavnih uloga te trideset epizodnih. U produkciji radi sto i trideset ljudi, a dvije lokacijske ekipe istodobno obavljaju svoj posao. Serija se snima u tri grada: Splitu, Lovranu i Zagrebu.

Osim toga "Larin izbor' ima čak pet redatelja, a to su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhovski.

Glavni stilist serije je Robert Sever koji je zadužen za odjeću glumaca popularne serije, a za Studio, prilog Jutarnjeg lista, kazao je i kako za potrebe snimanja kombinira komercijalne brendove te glumce često odijeva i u kostime hrvatskih dizajnera kao što su Matija Vuica, Elf, Ivan Aldik, Aleksandra Dojčinović i Envy Room. Ovisno o potrebi, neke je kostime čak i sam šivao, a pojedine iznajmnio iz skladišta Jadran filma.


Za ljepotu i besprijekornu šminku brine se pet make-up artista, a osim standardne šminke, često pripremaju maske za scene koje zahtijevaju krv, modrice, ogrebotine ili tetovaže za lik Dinka (Filip Juričić). Svi potrebni predmeti za scenu, od vaza, namještaja i svjetiljki pa sve do maketa životinja ili stvari koje se koriste za scene razbijanja, izrađeni su od laganog furnira, šećerne plastike ili silikona, a voditelj odjela scenografije i rekvizita je Ernest Benjamin Štajminger, prenosi tportal.hr.

Za glazbu u seriji zadužen je Tonći Huljić, a naslovna pjesma "Samo ljubav ostaje" u interpretaciji je Marija Pecotića. Kad je riječ o scenarističkoj ekipi, glavni pisac Tomislav Hrpka svakodnevno se sastaje sa svoja četiri suradnika: novinarkom Ivom Ilakovac, apsolventom dramaturgije Milijanom Ivezovićem, apsolventom engleskog jezika i komparativne književnosti Ozrenom Marodom te scenaristom Aleksandrom Kristekom. Unaprijed dobivaju priču od kreativne producentice Jelene Popović Volarić, a svaki tjedan moraju smisliti i napisati pet epizoda.


Što se ljubavi iza kulisa serije tiče, među bivše ljubavne partnere u stvarnom životu, koji su to s vremenom prestali biti i postali prijatelji i glumački partneri, spadaju Petra Dugandžić i Ivan Herceg, koji su hodali tijekom studija, te Ornela Vištica i Andrej Dojkić, koji su, dok je serija počinjala, bili ljubavni par. U "Larinom izboru" radi i bračni par Ecija Ojdanić (Nela) i redatelj Robert Orhel, koji svojoj supruzi na setu ne osigurava nikakve ustupke ili poseban tretman. U "Larinom izboru", za razliku od stvarnog života, ima mnogo više bračnih i ljubavnih odnosa, pa će gledatelji imati priliku vidjeti čak petnaest ljubavnih priča.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala