Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimaju se američke Mućke
Kultna britanska serija o braći Trotter, koji se pokušavaju obogatiti preprodajom robe sumnjivog porijekla, dobit će i svoju američku verziju

Snimaju se američke "Mućke"

Del Boy je jedva stigao obići Peckham u svom žutom kombiju, no sada bi obitelj Trotter mogla otići "preko bare" i pokoriti SAD.

Kako piše Daily Mail, televizija ABC naručila je pilot epizodu kultne britanske serije Mućki, u kojoj su glavne uloge nosili David Jason i Nicholas Lyndhust.

Na američkoj verziji rade scenaristi Steven Cragg i Brian Bradley, tim koji stoji iza hit serije Stažist.

Serija će u središtu pažnje imati dogodovštine dvojice braće koji su odrasli na ulici i njihovog starog djeda, koji zajedno kuju upitno moralne planove kako da se brzo obogate i postanu milijunaši.


Mućke su se u Britaniji prikazivale na BBC1 između 1981. i 1991., nakon čega je snimljen božićni specijal. Kod nas su se prikazivali na HRT-u u više navrata s velikim uspjehom.

Glumac Steve Carell, koji je u američkoj verziji serije U uredu preuzeo ulogu koju je u Britaniji glumio Ricky Gervais, rekao je kako mu je san glumiti u američkoj verziji Mućki.

- Britanci rade najbolje humoristične serije na svijetu. Sa pravim scenaristima i glumačkom postavom lako bi smo mogli ispraviti nepravdu sa Mućkama. Ako itko želi pomoći mi da snimimo remake, volio bih to veoma - rekao je Carell.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #11
    0 0
    aya aya @ 31.1.2012. 23:33

    Strašno! Zašto misle da mogu bolje od remek-djela?

    Iako - njima će se nova verzija vjerojatno više svidjeti (iz znanih razloga ).

    Kako bilo, dok ima repriza Davida Jasona i Nicholasa Lyndhursta, meni dobro!

  • #10
    0 0
    fox89 fox89 @ 30.1.2012. 19:02
    glupi amerikanci i njihov debilni humor, uništit će to kao i sve ostalo za kaj rade svoje verzije...
  • #9
    0 0
    mersault mersault @ 30.1.2012. 12:08

    Ako se već pozivate na nacionalne humore, bilo bi dobro da stavite i definicije ili bar neke osnovne osobine tih humora. Da, ponekad humoristični filmovi ili serije iz iste zemlje i  imaju neke dodirne tačke, al' poistovjećivati Mr. Bean-a i "Mućke"...u najmanju ruku neozbiljno. A američki humor? - šta bi to bilo. Da li Billy Cristal, "South Park" i "Dva i po muškarca" imaju bilo kakve dodirne tačke, možda Pervan i "Naša mala klinika", "Nadrealisti" i "Lud, zbunjen, normalan"? - teško.

    Da rezimiram, ja bih ipak humor dijelio na inteligenti, i nešto manje takav, a "Mućke" (sad subjektivno mišljenje) sigruno spadaju u ovu prvu kategoriju. Svaka čast i Joey-u iz "Prijatelja" i Homer-u iz "Simpsonovih" i Jake-u iz "Dva i po muškarca", al' Trigger je daleko najsmješniji "glupi" lik u historiji humorističnih serija, pa možda i humora uopće.

  • #8
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 30.1.2012. 12:05
    je, je, baš na to, kako si samo pogodio...kud si @karamkera još si i pronicljiv...eee, jadni ćuko...
  • #7
    0 0
    karakteran karakteran @ 30.1.2012. 11:37
    zašto me ne iznenađuje što svršavaš na ovo boldano?
Pogledaj sve komentare (11)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala