Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uistinu Nezaboravna serija samo na AXN-u u studenom
Kriminalistička serija o bivšoj detektivki Carrie Wells koja ništa ne zaboravlja osim detalja ubojstva svoje sestre

Uistinu "Nezaboravna" serija samo na AXN-u u studenom

Foto: AXN

"Nezaboravna" (Unforgettable), nova uzbudljiva i neobična AXN-ova kriminalistička serija s Poppy Montgomery kao Carrie Wells, tajanstvenom bivšom policijskom detektivkom s rijetkom sposobnošću besprijekornog pamćenja koja joj omogućava da svako mjesto, svaki razgovor, svaki trenutak sreće i patnje zauvijek budu utisnuti u njezino sjećanje. Nije stvar u tome da ona ništa ne zaboravlja – ona ništa ne može zaboraviti, osim jedne jedine stvari: detalja ubojstva svoje sestre koje se dogodilo prije više godina. Otada Carrie očajnički pokušava ostaviti prošlost za sobom.


Napustivši policijski posao, Carrie se oslanja na svoje nevjerojatno pamćenje zarađujući za život kockanjem u New Yorku. Nakon što je jedva pobjegla iz ilegalne kockarnice u kojoj su je uhvatili kako vara, na povratku u svoju stambenu zgradu u Queensu Carrie nalazi tijelo ubijenog susjeda. Bez svjedoka zločina, ona nevoljko postaje jedini trag za njujoršku policiju. Dok je intervjuira detektiv Roe Sanders, ona svim silama nastoji izbjeći pozornost Ala Burnsa (Dylan Walsh), vodećeg istražitelja i njezina bivšeg dečka s kojim je nekoć radila kao policajka u Syracuseu…


"Nezaboravna" se temelji na kratkoj priči J. Roberta Lennona, "The Remember". Savjetnica serije glumica je Marilu Henner, poznata iz popularne TV-serije "Taxi", koja i sama ima tu rijetku sposobnost, esencijalni element serije, također poznatu kao superiorno autobiografsko pamćenje. Poput Carrie Wells, i ona se sjeća svih najsitnijih detalja iz svog života. Zahvaljujući njezinu znanju i iskustvu ovo jedinstveno stanje dojmljivo je i snažno oživila karizmatična glavna glumica.

AXN počinje s prikazivanjem serije, od 8. studenoga, utorkom u 22.00 h.
Privlačnost između dinamičnoga istražiteljskog dvojca na ekranu i uzbudljivi zagonetni slučajevi ubojstava ostavit će gledatelje željnima novih dogodovština. Premijera "Nezaboravne" privukla je rekordan broj gledatelja u SAD-u, a svi koji vole kriminalističke priče u CSI-stilu ne smiju je propustiti.

O AXN-u

AXN ima više od 17.6  milijuna pretplatnika u Srednjoj Europi gdje se emitira u šest zemalja: Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Bugarskoj, te u šest zemalja Jadranske regije: Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.  AXN je vodeći kanal za brzu, uzbudljivu i dinamičnu zabavu za mlađe odrasle gledatelje između 18 i 34 godine. Osim najkvalitetnijih serija, AXN također nudi neke od najtraženijih filmova Sony Picturesa i ostalih studija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala