Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Novi film Camerona Crowea We Bought A Zoo
Nakon što je izgubio ženu u borbi s karcinomom, Benjamin Mee počinje iznova i kupuje zoološki vrt

VIDEO: Novi film Camerona Crowea "We Bought A Zoo"

Cijenjeni autor i redatelj Cameron Crowe u posljednje vrijeme bavio se glazbenim dokumentarcima za Eltona Johna i bend Pearl Jam, dok je u pozadini razvijao svoje ostale filmske projekte. Redatelj koji je poznat po filmovima "Say Anything... ", "Singles", "Jerry Maguire ", "Almost Famous " i "Vanilla Sky" vraća sa filmom "We Bought a Zoo" inspiriran stvarnim događajima bivšeg novinara Benjamina Mee-a.

Nakon što je izgubio ženu u borbi s karcinomom, Benjamin Mee (Matt Damon) pokušava žonglirati životom i odgajati dvoje djece. Rješenje pronalazi tek kada odluči započeti sve iznova i kada pronađe ono za što misli da je idealan novi dom, koji dolazi s još nekoliko dodatnih sitnica. Točnije radi se, ni manje ni više, nego o zoološkom vrtu s 47 životinja; uključujući lavove, majmune i zebre oko kojih se treba skrbiti.



Uz pomoć svog brata Duncana (Thomas Haden Church) te još nekoliko preostalih zaposlenika zoološkog vrta, uključujući i privlačnu Kelly Foster (Scarlett Johansson), Benjamin mora pronaći način kako da to sve zajedno profunkcionira.

Scenarij je isprva napisala Aline Brosh McKenna ("The Devil Wears Prada"), a Cameron Crowe ga je u svom, već poznatom stilu, ispolirao. Prema onome što možemo vidjeti iz trailera, dodao je svoju prepoznatljivu emociju, atmosferu te nas vrlo vjerojatno očekuje još jedan legendarni soundtrack. Naime, spomenuti OST za film radi Jón Þór "Jónsi" Birgisson, inače frontman poznate islandske i vrlo emotivne grupe Sigur Rós.

U filmu se pojavljuju i Elle Fanning, J.B. Smoove, Stephanie Szostak, Angus Macfadyen i dr. Filmska premijera "We Bought a Zoo" zakazana je za 23. prosinac. Ukoliko želite saznati više o istinitoj priči u pozadini "Dartmoor Zoo-a", posjetite njihovu službenu stranicu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala