Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Carstvo poroka II stiže na HBO On Demand
Samo dan nakon američke premijere serija "Carstvo poroka" vraća se na male ekrane s novih 12 epizoda

"Carstvo poroka II" stiže na HBO On Demand

Foto: HBO Adria

Hvaljena dramska serija "Carstvo poroka" (Boardwalk Empire) dolazi od dobitnika Emmyja i autora "Obitelji Soprano“ Terenca Wintersa te dobitnika Oscara Martina Scorsesea.

Smještena u 1920-e godine, na početak razdoblja prohibicije, ova raskošna HBO-ova dramska serija prati život Nuckyja Thompsona (Steve Buscemi 98) neprikosnovenog vladara Atlantic Cityja, čovjeka koji je u isto vrijeme bio političar i gangster.


U drugoj sezoni, Nucky i njegovi pomoćnici, uključujući mladog veterana iz prvog svjetskog rata Jimmyja Darmodyja (Michael Pitt), na prvi pogled dodatno učvršćuju svoju poziciju lažirajući izbore na kojima su osigurali da njihov bliski prijatelj postane gradonačelnikom. No, nakon krvavog napada Ku Klux Klana na skladište Chalkyja Whitea, Nucky shvaća da je njegov utjecaj nad Atlantic Cityjem oslabio, prvo zbog državnih agenata koji su ga uhitili zbog izborne prijevare i napravili pretres njegovog ureda, a zatim i zbog bliskih članova njegovog tima pa čak i njegove obitelji, koji se priklanjaju Jimmyjevom ocu, starom komodoru Louisu Kaestneru, u pokušaju da ga zajedničkim snagama svrgnu s pozicije. U međuvremenu, mafijaši Arnold Rothstein, Lucky Luciano, Meyer Lansky i Al Capone čekaju na svoju priliku kako bi ugrabili što veći komad Nuckyjevog kolača.


Spomenimo i kako je serija "Carstvo poroka" nedavno osvojila čak 18 Emmy nominacija, uključujući kategoriju za najbolju dramsku seriju, najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi), najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji (Kelly Macdonald) i dvije nominacije za najbolju režiju za dramsku seriju (Jeremy Podeswa, Martin Scorsese).

Druga sezona spomenute serije je od 26. rujna ekskluzivno dostupna na HBO On Demand-u i to samo dan nakon američke premijere.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala