Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snima se novi nastavak filma Dnevnik Bridget Jones
Nije poznato hoće li i u trećem nastavku uloge ostvariti Renee Zellweger, Colin Firth i Hugh Grant

Snima se novi nastavak filma "Dnevnik Bridget Jones"

Foto: PR Photos

Britanska filmska kompanija Working Title Films službeno je potvrdila kako uskoro počinje snimanje trećeg nastavka "Dnevnik Bridget Jones" (Bridget Jones's Diary) dok se informacije o glumcima i radnji filma, za sada čuvaju u strogoj tajnosti. No, zvijezda prva dva nastavka, Colin Firth, koji je u filmu utjelovio slavnog Marka Darcya, ipak je svim znatiželjnicima otkrio neke detalje.


- Prema onome što ja znam, radnja ide ovako: Bridget i Mark ne mogu imati djece, te ona napravi ogromnu grešku. Odluči se vratiti Danielu Cleaveru s kojim ostaje dovoljno dugo kako bi zatrudnjela. No, onda je on napušta i pogodite tko se vraća da ju spasi - ispričao je Oskarovac Colin Firth za Access Hollywood.

Inače, još u ožujku ove godine Helen Fielding, autorica knjige "Dnevnik Bridget Jones" izjavila je kako je tema treće knjige kriza koju glavna junakinja proživljava jer je u tridesetima, a još nema djece.


Prvi nastavak "Dnevnik Bridget Jones" u kinima se pojavio 2001. godine i zaradio je 254 milijuna dolara širom svijeta. Drugi nastavak objavljen je 2004. i donio je zaradu od 228 milijuna dolara. Kada se treći nastavak može očekivati u kinima, još nije objavljeno.

Podsjetimo, u prva dva dijela uloge su ostvarili Renée Zellweger kao Bridget, Hugh Grant kao Daniel Cleaver i Colin Firth koji glumi Marka Darcyja, Bridgetinu pravu ljubav. Nije poznato hoće li se ista glumačka postava zadržati i u novom nastavku.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala